Εκπαίδευση υπαλλήλων του Δασαρχείου Λαγκαδά από την ΕΛ.ΑΣ.

ekpaideusi_das_lagkada

Στις 11 Απριλίου διενεργήθηκε στο Λαγκαδά εκπαίδευση των υπαλλήλων του Δασαρχείου Λαγκαδά από κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. Η κίνηση ήταν μια πρωτοβουλία του Δασάρχη Λαγκαδά με γνώμονα τη σωστή συμπεριφορά των υπαλλήλων της Υπηρεσίας προς τους πολίτες αλλά κυρίως τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των συναδέλφων. Στην εκπαίδευση συμμετείχαν συνάδελφοι από τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Α.Δ.Μ.Θ., τη Διεύθυνση Συντονισμού και Επιθεώρησης της Α.Δ.Μ.Θ., τη Διεύθυνση Δασών Νομού Θεσσαλονίκης καθώς και εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας Βόλβης και Μακεδονικών Τεμπών.

Οι εισηγήσεις του κλιμακίου της ΕΛ.ΑΣ. ήταν εκτενέστατες και αφορούσαν θέματα όπως η σωστή συμπεριφορά των υπαλλήλων προς τον πολίτη, τα ανακριτικά καθήκοντα των δασικών υπαλλήλων και ο ορθός τρόπος άσκησης αυτών, ο τρόπος διεξαγωγής της αυτόφωρης διαδικασίας, αναπαράσταση και καθοδήγηση ως προς την ασφαλή και σωστή διενέργεια των ελέγχων (στατικών ή εν κινήσει), τα δικαιώματα των ελεγχομένων, κ.α.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το Διοικητή του Α.Τ. Λαγκαδά για την προθυμία που υπέδειξε από την αρχή για τη διεξαγωγή αυτής της εκπαίδευσης καθώς και για τις χρήσιμες πληροφορίες, οδηγίες και συμβουλές που μας παρείχε. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους αστυφύλακες που τον συνοδεύανε, για το ζήλο που είχανε να μας υποδείξουν τους κανόνες ασφαλής διενέργειας ελέγχου στην πράξη με παράλληλες συμβουλές λόγω της εμπειρίας τους.

Ευελπιστούμε ότι αυτή η πρωτοβουλία θα είναι το έναυσμα για μια οργανωμένη από τη διοίκηση εκπαίδευση όλων των υπαλλήλων της Δασικής Υπηρεσίας. Είναι επιτακτική ανάγκη το ενδιαφέρον της Υπηρεσίας, για τη σωστή άσκηση των καθηκόντων αλλά κυρίως για την ασφάλεια των υπαλλήλων της, να είναι πλέον έμπρακτο.

Δασαρχείο Λαγκαδά



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading