Η Δασική Υπηρεσία στη νέα δομή του Υπ.Α.Α.Τ.

ypaatΕδώ και 3 μέρες αναμεταδίδεται στο διαδίκτυο η είδηση ότι ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Μόσχος Κορασίδης, απέστειλε προς όλες τις Διευθύνσεις του υπουργείου, τους συνδικαλιστικούς φορείς των εργαζομένων καθώς και στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, πρόταση οργανογράμματος, ζητώντας τους να καταθέσουν τις απόψεις έως τις 21 Δεκεμβρίου. Με βάση το σχεδιασμό, στη συνέχεια θα υιοθετηθούν δυο εναλλακτικά σενάρια για το νέο οργανισμό. Αφού συζητηθούν θα τεθούν σε διαβούλευση, θα οριστικοποιηθούν και θα αποσταλούν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Στα δημοσιευμένα άρθρα δεν υπάρχει καμιά αναφορά για την θέση της δασικής υπηρεσίας στη νέα δομή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, παρατηρώντας το σχεδιάγραμμα που επισυνάπτεται στο αρ. πρωτ. 1060/7.12.2012 έγγραφο του Γ.Γ. του Υπ.Α.Α.Τ. με θέμα: “Νέος Οργανισμός & Ρόλος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Προτάσεις – Απόψεις” διαπιστώνουμε ότι στην Γενική Διεύθυνση Αειφόρου Αγροτικής Παραγωγής υπάγεται και η Διεύθυνση Δασών και Βοσκοτόπων.

Σύμφωνα με το ανωτέρω έγγραφο, το σχεδιάγραμμα που επισυνάπτεται, σχηματοποιεί σε πολύ αδρές γραμμές τα όσα αναφέρει το κείμενο του εγγράφου, ώστε να διευκολύνει την ανάπτυξη των προτάσεων που θα υποβληθούν.

sxediagramma



ΚατηγορίεςΔασική Πολιτική

Tags: , ,

2 replies

Trackbacks

  1. Προτάσεις επί του σχεδίου οργανογράμματος του Υπ.Α.Α.Τ. « Δασαρχείο
  2. Πρόταση της Π.Ο.Γ.Ε.Δ.Υ. για τον οργανισμό του ΥΠ.Α.Α.Τ. « Δασαρχείο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading