Κύρωση του δασικού χάρτη της Τ.Κ. Εξοχής του Δήμου Πυλαίας− Χορτιάτη

Με την αριθμ. 21174/13-3-2013 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης (ΦΕΚ 169 Β΄), κυρώθηκε ο δασικός χάρτης της Τοπικής Κοινότητας Εξοχής του Δήμου Πυλαίας− Χορτιάτη της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (άρθρο 17 Ν. 3889/2010) ως προς τα τμήματα που περικλείονται με πράσινο περίγραμμα και πράσινη διαγράμμιση, στο συνημμένο διάγραμμα και τον πίνακα (βάση δεδομένων) που συνοδεύει και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της απόφασης.

Από τις εκτάσεις που απεικονίζονται σε αυτούς

  • α. Ως δάση και δασικές είτε κατά την παλαιότερη είτε κατά την πρόσφατη αεροφωτογράφιση, εξαιρούνται αυτές που έχουν ενταχθεί σε εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο, εκτός αν αφορούν άλση ή πάρκα και
  • β. Ως δάση και δασικές στην παλαιότερη αεροφωτογράφιση, εξαιρούνται αυτές που έχουν περιληφθεί σε εποικιστικές εκτάσεις και χαρακτηρίστηκαν από τις Επιτροπές Απαλλοτριώσεων και τις Επιτροπές Οριστικών Διανομών ως μη δάση και μη δασικές.

Από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας ο ανωτέρω δασικός χάρτης καθίσταται οριστικός. Οι οριστικοί δασικοί χάρτες τηρούνται από το Τμήμα Δασικών Χαρτογραφήσεων της Δ/νσης Δασών Νομού Θεσσαλονίκης.

Σχετικά αρχεία:

  1. ΦΕΚ 169/ Β΄/3-4-2013 

dasikos xartis



ΚατηγορίεςΔασικοί Χάρτες

Tags: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading