Ηλεκτρονική σήμανση σκύλων – Παροχή διευκρινήσεων για την έκδοση αδειών θήρας

brimduboisduligoursΗ Διεύθυνση Αισθητικών Δασών, Δρυμών & Θήρας του ΥΠΕΚΑ με εγκύκλιο που απέστειλε στις Δασικές Υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας, κάνει γνωστό ότι  η διαδικασία και οι προϋποθέσεις για την έκδοση των αδειών Θήρας, καθορίζονται στην αριθμ. 12594/346/28-1-2013 απόφαση του ΥΠΕΚΑ περί «διαδικασίας και δικαιολογητικών έκδοσης άδειας Θήρας» (ΦΕΚ 224/Β’/5-2-2013).

Η εγκύκλιος αυτή εκδόθηκε συνέχεια της αριθμ. 1969/100521/14-8-2013 εγκυκλίου του ΥΠΑΑΤ – Γενική Δ/νση Κτηνιατρικής σύμφωνα με την οποία, οι δασικές υπηρεσίες, κατά την έκδοση ή ανανέωση κάθε άδειας κυνηγιού, θα πρέπει να ελέγχουν την τήρηση των υποχρεώσεων κάθε αιτούντα κυνηγού, όσο αφορά την ηλεκτρονική σήμανση του σκύλου ή των σκύλων που κατέχει με την επίδειξη ενημερωμένου βιβλιαρίου υγείας.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην αριθμ. 12594/346/28-1-2013 απόφαση του ΥΠΕΚΑ περί «διαδικασίας και δικαιολογητικών έκδοσης άδειας Θήρας» η οποία και ισχύει δεν προβλέπεται ο έλεγχος της ηλεκτρονικής σήμανσης των κυνηγετικών σκύλων κατά την έκδοση ή ανανέωση αδειών θήρας απο τις δασικές αρχές.

Σχετικά αρχεία:

Δασαρχείο – dasarxeio.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s