Διάθεση δασικών φυτών από το Δασαρχείο Σερρών

ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

Σας γνωρίζουμε ότι, η διάθεση του Δασικού Φυτευτικού και πολλαπλασιαστικού υλικού των δασικών φυτωρίων του Δασαρχείου Σερρών, θα ξεκινήσει για τη νέα φυτευτική περίοδο 2013-2014 από τις 13/11/2013 ημέρα Πέμπτη μέχρι 15/12/2013 και από αρχές του νέου έτους έως και 31/03/2014 εφόσον υπάρξει χρηματοδότηση.

Η διάθεση θα γίνει σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο έγγραφο με ΑΔΑ: ΒΛ1ΡΟΡ1Υ-Χ38.

Η διάθεση σε φυσικά πρόσωπα (ιδιώτες) θα γίνεται με την καταβολή του τιμήματος των 0,57€ για τα γυμνόριζα, 0,85€ για τα φυτά σε πλαστικές θήκες και 1,02€ για τα βωλόφυτα (συμπεριλαμβανόμενου Φ.Π.Α.). Η πληρωμή του αντιτίμου θα γίνεται στα γραφεία του Δασαρχείου Σερρών (Τέρμα Ομόνοιας) όλες τις εργάσιμες ημέρες και από τις 7.30π.μ. έως τις 12.30μ.μ. Με την παραλαβή τις διατακτικής χορήγησης οι ενδιαφερόμενοι θα παραλαμβάνουν τα φυτά από τα δασικά φυτώρια της υπηρεσίας μας.

Οι πολίτες εκτός περιοχής αρμοδιότητας του Δασαρχείου Σερρών θα απευθύνουν το αίτημά τους στην αρμόδια τοπική Δασική Αρχή η οποία θα μας διαβιβάζει το αίτημα και θα έχει την ευθύνη για τον έλεγχο.

Η λίστα των φυτών συμπεριλαμβάνεται στο έγγραφο με ΑΔΑ: ΒΛ1ΡΟΡ1Υ-Χ38. Τέλος σας κάνουμε γνωστό ότι θα ισχύσει περιορισμός στον ζητούμενο αριθμό κάποιων φυτών με βάσει τις αιτήσεις και την υπάρχουσα ποσότητα στα φυτώριά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 2321039126, υπεύθυνη υπάλληλος Κριάτσου Ιωάννα.

fitorio



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading