Ανακοίνωση Συλλόγου Εργαζομένων Αποκ. Διοίκησης Κρήτης για το βίαιο προπηλακισμό δύο δασικών υπαλλήλων

dianoixi odou

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης καταδικάζει απερίφραστα το βίαιο προπηλακισμό δύο δασικών υπαλλήλων κατά την διάρκεια προγραμματισμένου ελέγχου της υπηρεσίας τους από τέσσερα άτομα τη Δευτέρα 19/5/ 2014 πάνω από το χωριό Βορίζια, του Δήμου Φαιστού.

Οι Δημόσιοι υπάλληλοι εδώ και καιρό βαλλόμαστε με απολύσεις, με μειώσεις μισθών, με αντισυνταγματικές αξιολογήσεις, με εργασιακές εφεδρείες, με μετακινήσεις και ένα σωρό άλλα μέτρα που επιτάσσει το μνημόνιο και η κυβέρνηση και την ίδια στιγμή είμαστε οι αποδέκτες της οργής και αγανάκτησης του κόσμου που στρέφει τα βέλη του σε λάθος κατεύθυνση. Και ενώ αντιπαλεύουμε την ασυδοσία ενός Δημοσίου που δημιούργησε το ίδιο το σύστημα και τις λογικές οχαδερφισμού και εξυπηρέτησης του ατομικού συμφέροντος και όχι του συλλογικού, μολαταύτα απαξιωνόμαστε.

Καταδικάζουμε την παραπάνω βίαιη επίθεση σε βάρος των συναδέλφων μας, ζητάμε την προστασία των δασικών υπαλλήλων αλλά και όλων των υπαλλήλων του Δημοσίου κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Ζητάμε την έμπρακτη συνδρομή της κοινωνίας των πολιτών για την καταδίκη τέτοιων νοσηρών φαινομένων και αποτροπή παρομοίων μελλοντικά.

Πηγή: http://www.crete2day.gr/



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading