Φιλοξενία αξιωματούχων της Δασικής Υπηρεσίας Σκοπίων στο Κιλκίς

www.proti-selida.gr

Η Δ/νση Δασών Κιλκίς σε συνεργασία με τα Δασαρχεία Κιλκίς & Γουμένισσας στα πλαίσια του έργου: AITOLOS το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος ΙΡΑ «Ελλάδα-Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» και των εγκεκριμένων δράσεων, διοργάνωσε διήμερη συνάντηση στην πόλη του Κιλκίς την 4η και 5η Ιουνίου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των εταίρων του έργου και συζητήθηκαν τα τρέχοντα τεχνικά θέματα του Έργου. Παράλληλα ενημερώθηκαν για το έργο που συντελείται από τις τοπικές Δασικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Κιλκίς για την βελτίωση των δομών και των μεθόδων μείωσης των λαθροϋλοτομιών στα δασικά οικοσυστήματα και του παράνομου εμπορίου ξυλείας στη περιοχή.

Στους εταίρους (αξιωματούχοι της Δασικής Υπηρεσίας της FYROM) έγινε επίδειξη της γεφυροπλάστιγγας που εγκαταστάθηκε στο Τελωνείο Ευζώνων στα πλαίσια του έργου «AITOLOS» και ξενάγηση στο πολεοδομικό συγκρότημα και την ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς αναδεικνύοντας τις δομές και τις μεθόδους μείωσης των λαθροϋλοτομιών στα δασικά οικοσυστήματα, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε και η οικολογική αξία της περιοχής.

Πηγή: www.proti-selida.gr


logo dasarxeio



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading