Δασολόγος ο νέος Αντιπρύτανης του Δ.Π.Θ.

Fotis maris

Ο νέος Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Καραμπίνης Αθανάσιος όρισε τους πέντε νέους αντιπρυτάνεις του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Τα νέα πρόσωπα αναμένεται να αναλάβουν και επίσημα καθήκοντα μετά την τυπική έγκριση του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου που θα γίνει αύριο Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ των 5 αντιπρυτάνεων βρίσκεται για πρώτη φορά και ένας από το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Ορεστιάδας, δείχνοντας έμπρακτα την σημασία που έχουν τα τμήματα της Ορεστιάδας μας για το Δ.Π.Θ.

Νέος Αντιπρύτανης Οικονομικών ορίστηκε ο κ. Φώτιος Μάρης, αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δ.Π.Θ. και διδάσκει στο τμήμα από το 2003 μέχρι και σήμερα, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Δείτε αναλυτικό βιογραφικό του εδώ. (http://www.fmenr.duth.gr/personel/dep/Maris.shtml)

Οι αρμοδιότητες του Αντιπρύτανη Οικονομικών είναι σημαντικές για την λειτουργία του ΔΠΘ, μεταξύ των οποίων είναι η εποπτεία του τακτικού προϋπολογισμού του Δ.Π.Θ.,  η  υπογραφή προκηρύξεων, διακηρύξεων για την εκτέλεση έργων, προμηθειών και την παροχή υπηρεσιών προς το Ίδρυμα  κ.α.

Όλοι οι νέοι Αντιπρυτάνεις και οι θέσεις τους:

  1. Φώτιος Μάρης, Αντιπρύτανης Οικονομικών
  2. Χαριτωμένη Πιπερίδου, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού
  3. Ιωάννα Μουρμούρη, Αντιπρύτανης Υποδομών και Ανάπτυξης
  4. Παντελεήμων Μπότσαρης, Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας
  5. Νικόλαος Αγγελούσης, Αντιπρύτανης Φοιτητικών Θεμάτων και Εξωτερικών Υποθέσεων

Πληροφορίες: RadioEvros.gr ΚατηγορίεςΕκπαίδευση - Επιμόρφωση

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: