Συνεδρίαση της Ένωσης Δασοπόνων Α.Δ. Μακεδονίας-Θράκης

en_dasoponon_makthrak

Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, στα γραφεία του Δασαρχείου Κιλκίς, συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Δασοπόνων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης (Ε.Δ.Α.ΔΙ.ΜΑ.Θ.).

Το Δ.Σ. ασχολήθηκε με τις γενικότερες πολιτικές που εφαρμόζονται και αφορούν τα δασικά οικοσυστήματα και το φυσικό περιβάλλον και εκφράζει την αντίθεσή του στην συνεχιζόμενη πολιτική υποβάθμισης των δασών και την εγκατάλειψη και διάλυση των δασικών υπηρεσιών που υποστελεχωμένες και με μεγάλα κενά σε όλες τις ειδικότητες των δασικών υπαλλήλων , και κύρια των δασοπόνων που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ανάπτυξης και προστασίας δασών, αδυνατούν να παίξουν τον ρόλο τους.

Συζητήθηκε η αξιοποίηση και ο ρόλος των συναδέλφων δασοπόνων στα πλαίσια λειτουργίας των δασικών υπηρεσιών και παράλληλα δηλώνουμε ότι θα σταθούμε δίπλα σε κάθε συνάδελφο που τυχόν υποβαθμίζεται ο ρόλος του και η αποστολή του σαν επιστήμονας δασοπόνος.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο πρόβλημα που βιώνει ο συνάδελφος Χρήστος Χατζηευθυμίου από την Καβάλα, καλούμε τους συναδέλφους και όλους τους δασικούς υπαλλήλους να συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους και τον Προϊστάμενο του Δασαρχείου Κιλκίς, Βούρτσα Γεώργιο, για την άρτια φιλοξενία, και θα συνεχίσουμε να συνεδριάζουμε σαν Δ.Σ. στους χώρους εργασίας και κοντά στους συναδέλφους μας.

Δελτίο Τύπου

ΕΝΩΣΗ ΔΑΣΟΠΟΝΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading