Ημερίδα: «Το Κουκάλογο στην Ήπειρο και η απειλή των δηλητηριασμένων δολωμάτων»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία διοργανώνουν στις 8 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 μμ, ημερίδα με θέμα:

«Το Κουκάλογο στην Ήπειρο και η απειλή των δηλητηριασμένων δολωμάτων»,

που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Δημήτριος Χατζής» Παλαιά Σφαγεία στα Ιωάννινα.

Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι ο κ. Τάσος Μπούνας, Βιολόγος, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία με θέμα: «Ασπροπάρης, ένας γύπας ξεχωριστός», ο κ. Χαρητάκης Παπαϊωάννου, Βιολόγος: «Ο κίνδυνος της εξαφάνισης του Κουκάλογου και η απειλή των δηλητηριασμένων δολωμάτων» και η κ. Βικτώρια Σαράβια, Ορνιθολόγος: «Δράση για τη διάσωση των τελευταίων ζευγαριών Ασπροπάρη στα Βαλκάνια».

Η δράση ενημέρωσης αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος LIFE+ «Η επιστροφή του Ασπροπάρη», που υλοποιείται από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία σε συνεργασία με τις Ορνιθολογικές Οργανώσεις της Βουλγαρίας και Μ. Βρετανίας και το WWF Ελλάς κατά την περίοδο 2011-2016 με τη συνεισφορά του χρηματοδοτικού μέσου LIFE+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη συγχρηματοδότηση του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη.

Η ημερίδα (ανοιχτή για το κοινό) απευθύνεται στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων στα πλαίσια της Δια Βίου Μάθησης και καλούνται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, τοπικοί φορείς, επαγγελματικές ομάδες, εκπαιδευτικοί και μαθητές.



ΚατηγορίεςΆγρια Ζωή, Συνέδρια - Ημερίδες

Tags: , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading