Η ΕΕΠΦ συμμετέχει στον Εθνικό Διάλογο για το Κυνήγι

EEPF

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) συμμετέχει στον Εθνικό Διάλογο για το Κυνήγι που ξεκίνησε το Μάρτιο μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Στο διάλογο συμμετέχουν πολιτικά κόμματα, πανεπιστημιακοί, κυνηγετικές οργανώσεις, περιβαλλοντικές οργανώσεις και άλλοι φορείς.

Στην πρώτη συνάντηση (10 Μαρτίου) διαμορφώθηκε η ατζέντα του διαλόγου, με τέσσερις άξονες: 1) θεσμικό πλαίσιο που διέπει το κυνήγι, 2) οικονομικό πλαίσιο, 3) θηροφυλακή και έλεγχος της λαθροθηρίας, 4) θέματα διαχείρισης. Στη δεύτερη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε χτες, 30 Μαρτίου, συζητήθηκαν θέματα του  άξονα 1. Ο διάλογος συνεχίζεται.

Η ΕΕΠΦ παρέστη και στις δύο συναντήσεις, και κατέθεσε τις προτάσεις της με νηφαλιότητα αλλά και παρρησία, με επιστημονική τεκμηρίωση, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες τάσεις για την θήρα, και τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας. Και πάντα με γνώμονα την προστασία της ελληνικής φύσης για τις τωρινές και τις επόμενες γενεές.

Ευχόμαστε ο διάλογος να είναι γόνιμος.

http://eepf.gr

.

.

.



ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: ,

2 replies

  1. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ… ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ …..ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ …ΜΥΣΤΙΚΕΣ… Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ

  2. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕΠΦ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading