«Οι ρυθμίσεις της νέας κυνηγητικής περιόδου»

vouli

Ανησυχία επικρατεί στον κόσμο των χιλιάδων κυνηγών, μεταξύ των οποίων και 7.000 περίπου Ηλείοι, σχετικά με τις ρυθμίσεις της νέας κυνηγητικής περιόδου, αναφέρει ο βουλευτής ν. Ηλείας, Γιάννης Κουτσούκος, στη ερώτηση με θέμα «Οι ρυθμίσεις της νέας κυνηγητικής περιόδου» που κατέθεσε στη Βουλή.

Τονίζει ότι η ανησυχία των κυνηγών, αλλά και χιλιάδων επαγγελματιών που εμπλέκονται στον κύκλο του κυνηγιού, βρίσκεται στο ενδεχόμενο το Υπουργείο να μην αρκεστεί στις περικοπές της περσινής του ρυθμιστικής απόφασης, αλλά να προχωρήσει και σε νέες. Η ανησυχία αυτή επιτείνεται από το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση από το αρμόδιο Υπουργείο, ενώ βρισκόμαστε μόλις 20 μέρες πριν την καθιερωμένη έναρξη της κυνηγητικής περιόδου.

«Πρόσθετο πρόβλημα» για τους κυνηγούς του Ν. Ηλείας, χαρακτηρίζει ο κ. Κουτσούκος, την απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την απαγόρευση του κυνηγιού στην περιοχή του Κυπαρισσιακού κόλπου, καθώς και με τις προβλέψεις που θα περιλαμβάνει το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.

Τέλος, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΔΗΜ.ΑΡ., ρωτάει τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας τις προθέσεις του ενόψει της νέας κυνηγητικής περιόδου και τον χρόνο που θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. 

.

.

.

 



ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading