Ενημερωτικές ημερίδες για τους δασικούς χάρτες από την Πανελλήνια Κίνηση Δασολόγων

pkd

Δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Κίνησης Δασολόγων
για την διοργάνωση δύο ενημερωτικών ημερίδων

Στο πλαίσιο της αναμενόμενης ανάρτησης των δασικών χαρτών σε διάφορες περιοχές της χώρας, η Πανελλήνια Κίνηση Δασολόγων, με την συνεργασία της ΕΚΧΑ Α.Ε. διοργανώνει δύο ενημερωτικές ημερίδες με θέμα τις διαδικασίες υποβολής αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες που θα αναρτηθούν, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής που ανέπτυξε η ΕΚΧΑ Α.Ε.

Η πρώτη από αυτές τις ημερίδες θα γίνει στην Αθήνα, στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Δασικών Ερευνών, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11:00.

Η δεύτερη ημερίδα θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, στο μεγάλο αμφιθέατρο του κτιρίου Α’ των εγκαταστάσεων του Τμήματος Δασολογίας στον Φοίνικα, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11:00.

Οι ημερίδες απευθύνονται στους ιδιώτες Δασολόγους που θα εμπλακούν στις διαδικασίες υποβολής αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες που θα αναρτηθούν και στην διάρκειά τους στελέχη της Διεύθυνσης Δασικών Χαρτών & Φ.Π. της ΕΚΧΑ Α.Ε. θα παρουσιάσουν την σχετική διαδικτυακή εφαρμογή και τις διαδικασίες που την συνοδεύουν.

Στο τέλος αυτών των παρουσιάσεων (που αναμένεται να διαρκέσουν 2 περίπου ώρες), θα ακολουθήσει ενημέρωση – συζήτηση για διάφορα θέματα που απασχολούν τα μέλη του Συλλόγου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ

Σόλωνος 102 – 10680 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210.36.14.580
(Πρωινές ώρες: 210.82.27.171 και 210.82.31.340)
http://www.pkd.gr – email= info@pkd.gr



ΚατηγορίεςΔασικοί Χάρτες, Συνέδρια - Ημερίδες

Tags: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading