Ημερίδες για το έργο «Κωδικοποίηση της Δασικής Νομοθεσίας»

dasos

Δελτίο Τύπου 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στην Πάτρα (09-12-2016) και στην Λάρισα (13-12-2016) οι ημερίδες με θέμα «Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση εμπλεκόμενων φορέων για την παρουσίαση του έργου και των αποτελεσμάτων του», που διοργάνωσε η Σύμπραξη των εταιρειών «NERCO – Ν. ΧΛΥΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.Μ.»- «ΟΜΙΚΡΟΝ – Σύμβουλοι Περιβάλλοντος Α.Ε.» -«ΞΥΛΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Α.Ε.», Ανάδοχος του Έργου «Κωδικοποίηση της Δασικής Νομοθεσίας» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα 2014-2020» με κωδικό ΟΠΣ5000346, υπό την εποπτεία της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ (Αναθέτουσα Αρχή) και της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης, Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος (Φορέας Λειτουργίας Έργου) του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Το πρόγραμμα για τη συνέχεια περιλαμβάνει την υλοποίηση ημερίδων στη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και την Αθήνα, ως εξής:

  • 16-12-2016 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αίθουσα συνεδριάσεων ΤΕΕ/ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (Μεγ. Αλεξάνδρου 49) / Ώρες 10:00 π.μ. (Στελέχη Δασικών Υπηρεσιών), 12:30 μ.μ.(Λοιποί Φορείς)
  • 19-12-2016 ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Αίθουσα συνεδριάσεων ΤΕΕ/ Τμήμα Ανατολικής Κρήτης (Πρεβελάκη & Γρεβενών) / Ώρα 10:00 π.μ.
  • 21-12-2016 ΑΘΗΝΑ:

– Αίθουσα Συνεδριάσεων του Ινστιτούτου Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων (Τέρμα Αλκμάνος, Ιλίσια Αθήνα) για την ενημέρωση των στελεχών των Δασικών Υπηρεσιών / Ώρα 10:00 π.μ.

– Αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Νίκης 4 Σύνταγμα, Αθήνα) για την ενημέρωση φορέων, επιχειρηματιών, επαγγελματιών και κοινού/ Ώρα 17:00 μ.μ.

Το πρόγραμμα των ημερίδων:

imeridai_programm

Επισημαίνεται:

  • Για τις ημερίδες που θα διεξαχθούν σε δύο κύκλους το πρόγραμμα διαμορφώνεται αναλόγως.
  • Στις ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, την εισήγηση του Αναδόχου θα παρουσιάσουν οι κ.κ. Διαμαντόπουλος Στέργιος, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος ΟΜΙΚΡΟΝ Α.Ε./ Αναπληρωτής Υπεύθυνος Έργου και Παπαδούδη Αποστολία, MSc Δασολόγος- Περιβ/γος/ Μέλος Ομάδας Συντονισμού Έργου.

.
Δημοσιεύτηκε στο dasarxeio.com | 15.12.2016

follow_fb.gif



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Νομοθεσία, Συνέδρια - Ημερίδες

Tags: , , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading