ΕΕΔΔΥ: Για τη μη καταβολή δεδουλευμένων υπερωριών και εκτός έδρας αποζημιώσεων

EEDDY

Για την επίλυση του θέματος της μη καταβολής των δεδουλευμένων υπερωριών και των εκτός έδρας αποζημιώσεων των δασοπόνων (μεταξύ του συνόλου των δασικών υπαλλήλων) που εργάζονται στις Δασικές Υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, η Ένωση Ελλήνων Δασοπόνων δημοσίων Υπαλλήλων (ΕΕΔΔΥ) απέστειλε δυο επιστολές προς το Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου (η πρώτη) και τον Πρόεδρο (η δεύτερη). 

Όπως αναφέρει η ΕΕΔΔΥ, «το πρόβλημα αυτό (της μη καταβολής των δεδουλευμένων) ταλανίζει εδώ και δύο (2) χρόνια τους συναδέλφους Δασοπόνους καθώς και τους υπολοίπους συναδέλφους των κλάδων των Δασολόγων, των Δασοφυλάκων αλλά και των υπολοίπων ειδικοτήτων που συμμετέχουν στην υλοποίηση των ανωτέρω προγραμμάτων.».

Η ΕΕΔΔΥ θεωρεί απαράδεκτη και ζημιογόνα για τα μέλη της την όλη δυσλειτουργία του Πράσινου Ταμείου και θέτει υπόψη του Διοικητικού Συμβουλίου του ότι αν εντός χρονικού διαστήματος δύο (2) μηνών δεν γίνει εξόφληση των δεδουλευμένων των ετών 2015 και 2016, θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της έναντι του Νόμου.

Δείτε παρακάτω τις δυο επιστολές της ΕΕΔΔΥ:

.

.

.



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading