Διαδικτυακή πλατφόρμα του έργου «Κωδικοποίηση Δασικής Νομοθεσίας»

kodikopoiisi_dasikis_nomothesias

Η Σύμπραξη των εταιρειών «NERCO – Ν. ΧΛΥΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.Μ.»- «ΟΜΙΚΡΟΝ – Σύμβουλοι Περιβάλλοντος Α.Ε.» -«ΞΥΛΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Α.Ε.», ως Ανάδοχος του Έργου «Κωδικοποίηση της Δασικής Νομοθεσίας», ενημερώνει ότι ολοκλήρωσε τις εργασίες αναβάθμισης της λειτουργικότητας και της δομής της πλατφόρμας του έργου, ώστε να παρέχεται εύκολη και αποτελεσματική περιήγηση και χρήση στους επισκέπτες του ιστοχώρου.

Η Συλλογή της Δασικής Νομοθεσίας και της σχετικής νομολογίας διατηρείται στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση και είναι διαθέσιμη για όλους, μέσω διαδικτύου, στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://kdn.ypeka.gr/

Στόχος του έργου είναι η άμεσης και ταχεία πρόσβαση στα περί δασών νομοθετήματα από όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες, επιχειρήσεις, νομικούς αλλά και ενδιαφερόμενους φορείς της δημόσιας διοίκησης, συμπεριλαμβανομένων των δικαστικών αρχών και των κατά τόπους δασικών υπηρεσιών.

Στη συλλογή της πλατφόρμας έχει συγκεντρωθεί το σύνολο της Υφιστάμενης Νομοθετικής και Κανονιστικής ύλης και της σχετικής Νομολογίας, επιμερισμένο στις εξής γενικές κατηγορίες:

  • Εθνικό Δίκαιο
    • Νόμους, προεδρικά διατάγματα, νομοθετικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις,  κοινές υπουργικές αποφάσεις και σχετικές ερμηνευτικές εγκυκλίους
    • Νομολογία, αρθρογραφία κ.λπ., καθώς και κάθε νομοθετική και κανονιστική ύλη
  • Δίκαιο Ευρωπαϊκής Ένωσης
    • Κανονισμοί, Οδηγίες, αποφάσεις, συστάσεις, πράξεις κ.ά.
    • Νομολογία δικαστηρίου Ε.Ε.
  • Διεθνές Δίκαιο
    • Συμβάσεις, συνθήκες, πρωτόκολλα, συμφωνίες κ.ά.

Αρμόδια υπηρεσία για την ανανέωση του περιεχομένου της συλλογής και την εν γένει λειτουργία της πλατφόρμας είναι η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης, Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

.


.
Δημοσιεύτηκε στο dasarxeio.com | 09.02.2017


follow_fb.gif

.



ΚατηγορίεςΝομοθεσία

Tags: , ,

1 replies

  1. Χαίρομαι που μεγάλο μέρος της εν λόγω κωδικοποίησης περιλαμβάνει εγκύκλιες διαταγές κλπ που είχαμε σκανάρει εδώ και χρόνια στο Δασαρχείο Αιγάλεω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading