Διεθνές συνέδριο για τα δασικά έντομα & παθογόνα στη Θεσσαλονίκη

To Joint Meeting of IUFRO WPs 7.03.05 & 7.03.10 (International Union οf Forest Research Organizations, Working Parties 7.03.05 & 7.03.10), με θέμα «Δασικά έντομα και παθογόνα σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον: Οικολογία, Παρακολούθηση & Γενετική» θα διεξαχθεί στις 11-15 Σεπτεμβρίου 2017 στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

IUFRO είναι το παγκόσμιο δίκτυο συνεργασίας για την επιστήμη των δασών. Ενώνει περισσότερους από 15.000 επιστήμονες σε περίπου 700 μέλη-οργανισμούς σε περισσότερες από 110 χώρες και είναι μέλος της ICSU (International Council of Scientific Unions). Οι επιστήμονες συνεργάζονται στο πλαίσιο του IUFRO σε εθελοντική βάση.

Το Συνέδριο με θέμα «Δασικά έντομα και παθογόνα σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον: Οικολογία, Παρακολούθηση Γενετική» καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων στον τομέα της Δασικής Εντομολογίας και Παθολογίας, από την οικολογία στη φυλογενετική και από την παρακολούθηση και τη διαχείριση στην πληθυσμιακή δυναμική των δασικών εντόμων και παθογόνων. Κύριος στόχος του είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια συναρπαστική συνάντηση που δε θα προωθήσει μόνο τη γόνιμη συζήτηση και την ανταλλαγή επιστημονικών ιδεών, αλλά θα θέσει και τις βάσεις για την έρευνα στο μέλλον!

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, την εγγραφή, το πρόγραμμα και τις οδηγίες υποβολής περιλήψεων βρίσκονται διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα: http://www.iufrogreece2017.com

Πηγή: http://elgo.gr



ΚατηγορίεςΣυνέδρια - Ημερίδες

Tags: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading