Ρύθμιση θήρας στη ζώνη Α του Αμβρακικού (Π.Ε. Πρέβεζας)

Με δασική ρυθμιστική διάταξη θήρας (Δ.Α.Δ.) του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας ρυθμίζεται η άσκηση της θήρας στον υγροβιότοπο του Αμβρακικού, εντός των διοικητικών ορίων του Νομού Πρέβεζας, μέχρι 20-9-2018 ως εξής:

Α) Απαγορεύεται το κυνήγι όλων των θηρεύσιμων ειδών στην έκταση της Ζώνης Α του Εθνικού Υγροτοπικού Πάρκου Αμβρακικού, που περιλαμβάνεται εντός των διοικητικών ορίων του Νομού Πρέβεζας, έτσι όπως αυτή οριοθετείται στην κοινή υπουργική απόφαση 11989/14-3-2008, με την εξαίρεση που ακολουθεί.

Β) Επιτρέπεται η άσκηση θήρας, στα πλαίσια των ρυθμιστικών αποφάσεων θήρας του ΥΠΕΝ για το χρονικό διάστημα έως 20-9-2018, σε τμήμα της ζώνης Α (ζώνη πλημμύρων) του υγροβιότοπου Αμβρακικού, εμβαδού χιλίων πεντακοσίων (1500) στρεμμάτων που περιλαμβάνεται μεταξύ του ποταμού Λούρου (ανατολικά) και του δυτικού αναχώματος του (δυτικά), από το ύψος του δάσους του Αγίου Βαρνάβα (βόρεια), μέχρι το ύψος των Αγίων Αποστόλων Νέας Σαμψούντας (νότια).

Οι παραπάνω περιοχές αποτυπώνονται στο χάρτη (με συντεταγμένες ΕΓΣΑ 87) κλίμακας 1: 100.000, που συνοδεύει την απόφαση, η ισχύς της οποίας αρχίζει από τη δημοσίευσή της στο ΦΕΚ και λήγει στις 20-9-2018.

Για το τμήμα του υγροβιότοπου του Αμβρακικού, εντός των διοικητικών ορίων του Νομού Άρτας, δείτε ΕΔΩ…

 

Σχετικό αρχείο:
Αριθμ. 151962 Α.Β.Α.Δ.: 2/2017 (Β´ 3831) Ρύθμιση θήρας στη ζώνη Α του Εθνικού Υγροτοπικού Πάρκου Αμβρακικού Π.Ε. Πρέβεζας.

.
dasarxeio.com | 06.11.2017

Καθημερινή ενημέρωση για την νέα κυνηγετική περίοδο:
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΗΡΑΣ 2017-2018


follow_fb.gif

.

.

.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s