Επιστολή διαμαρτυρίας δασικών υπαλλήλων προς Υπουργείο Περιβάλλοντος και Πράσινο Ταμείο

Εντός της επόμενης εβδομάδας η απόφαση για την αποχή από το Ειδικό Πρόγραμμα Πρόληψης Λαθροϋλοτομιών έτους 2018.

ODEDY_

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο, και το πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, κ. Πατρίκιο, απέστειλαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των δασολόγων, δασοπόνων και δασοφυλάκων δημοσίων υπαλλήλων.

Αφορμή για την επιστολή αποτέλεσε η κοινοποίηση στις υπηρεσίες του νέου Προγράμματος Πρόληψης Λαθροϋλοτομιών έτους 2018, με βάση το οποίο, οι δασικοί υπάλληλοι υποχρεούνται να συμμετάσχουν ενώ δεν έχουν πληρωθεί τα δεδουλευμένα τους για τα έτη 2016 και 2017 (υπερωριακή εργασία τις καθημερινές, τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις εξαιρέσιμες, καθώς και για ημερήσιες εκτός έδρας κινήσεις και διανυκτερεύσεις στην ύπαιθρο).

Με την επιστολή τους, τα διοικητικά συμβούλια της Π.Ε.Δ.Δ.Υ., της Ο.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Π.Ο.Δ.Δ.Υ., εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για την απαράδεκτη κατάσταση της μη πληρωμής των δεδουλευμένων και ζητούν άμεσα να ενημερωθούν για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ή το Πράσινο Ταμείο για τη μόνιμη λύση του προβλήματος.

Τέλος, τονίζουν ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα αποφασίσουν για την αποχή από την παροχή υπερωριακής εργασίας καθώς και από την πραγματοποίηση ημερήσιων εκτός έδρας κινήσεων, σε εκτέλεση της εγκυκλίου του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την υλοποίηση του Ειδικού Προγράμματος Πρόληψης Λαθροϋλοτομιών έτους 2018.

Ολόκληρη η επιστολή:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [91.51 KB]

 



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Επικαιρότητα, Υλοτομίες

Tags: , , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading