Συνέλευση της Ένωσης Δασοπόνων Α.Δ. Μακεδονίας-Θράκης

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στην Θεσσαλονίκη η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης Δασοπόνων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης (Ε.Δ.Α.ΔΙ.ΜΑ.Θ.). Μέσα σε κλίμα ομοψυχίας, έντονου προβληματισμού και αγωνιστικής διάθεσης συζητήθηκαν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν Δασοπόνοι Δημόσιοι Υπάλληλοι και έχουν να κάνουν με την υποστελέχωση των Δασικών Υπηρεσιών, κύρια από Δασοπόνους, την απλήρωτη εργασία των ετών 2016 και 2017 από το πρόγραμμα λαθροϋλοτομιών, την εργασιακή αβεβαιότητα αφού είναι στον αέρα οι οργανισμοί των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, με ότι αυτό συνεπάγεται στη δουλειά μας, όπως π.χ. η τύχη των Δασονομείων.

Όλα αυτά βέβαια ενταγμένα στα συνολικότερα προβλήματα που βιώνουμε σαν Δημόσιοι Υπάλληλοι από τις ασκούμενες πολιτικές των κυβερνήσεων.

Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων στις διαδικασίες του συλλόγου κρίνεται όχι μόνο απαραίτητη αλλά επιτακτικό καθήκον όλων μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν και ιδιαίτερα αυτούς που ήρθαν από τα πιο απομακρυσμένα σημεία (Σουφλί, Διδυμότειχο κ.α.),που δεν λογάριασαν ούτε έξοδα, ούτε κόπο και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου μας.

Το  απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΑΔΙΜΑΘ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και όλους όσους στάθηκαν κοντά τους την τριετία αυτή και βοήθησαν στο έργο του. Το μήνυμα που στέλνουν είναι ότι η Δύναμή μας βρίσκεται στην Ενότητα και η Προοπτική στον Αγώνα μας

Με τιμή

Μαυρομάτη Μαρία
Παππάς Κωνσταντίνος
Χασιλίδης Παύλος
Νίκου Ελένη
Ουρούζη Αγγελική
Ξόφης Παντελεήμων
Χαρίτου Δημήτρης

.

.

.


 



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Επικαιρότητα

Tags: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading