Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Δασολόγων: Κάλεσμα για συμμετοχή στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΠΕΔΔΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας καλούμε να πάρετε μαζικά μέρος στην Εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΠΕΔΔΥ την Παρασκευή 29 Ιούνη 2018 το πρωί στην αίθουσα του ΙΔΕ Τέρμα Αλκμάνος Ιλίσια-Αθήνα.

Να συμβάλετε στη διαμόρφωση ενός αγωνιστικού προγράμματος δράσης και στην κριτική αποτίμηση του απολογισμού δράσης του απερχόμενου ΔΣ της ΠΕΔΔΥ

Σήμερα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε στρατηγική συμφωνία με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ (που ντρέπεται να λέγεται έτσι και μετονομάστηκε σε ΚΙΝ.Α.), επιταχύνει την απόδοση των Δασικών οικοσυστημάτων στην πολύμορφη  και “πακέτο” διαχείριση και εκμετάλλευση από τους επιχειρηματικούς ομίλους που τα αντιμετωπίζουν ως κερδοφόρα διέξοδο στα  συσσωρευμένα κεφάλαιά τους.

Σήμερα που για την υλοποίηση αυτής της στρατηγικής, οι Δασολόγοι κρατικοί υπάλληλοι απαξιώνονται επιστημονικά και μετατρέπονται σε γραφειοκρατικοί διεκπεραιωτές και ελεγκτές των επιδιώξεων των μεσαίων και μεγάλων μελετητικών και κατασκευαστικών εταιρειών που σε σύντομο διάστημα θα συγκεντρώσουν το μελετητικό και κατασκευαστικό έργο σε λίγα χεριά. Σε υλοποιητές του αντιλαϊκού δασικού νομικού πλαισίου που ενισχύει την ιδιωτικοποίηση και εντείνει την εμπορευματοποίηση των δασών.

Σήμερα που με πρόσχημα την αξιολόγηση –  άπατη και στόχο την τρομοκράτηση,  επιδιώκεται  η πειθάρχηση των υπάλληλων οι οποίοι έχουν μισθούς πεινάς και απειλούνται με δυσμενείς μεταβολές της υπηρεσιακής τους κατάστασης.

Χρειάζεται καλά οργανωμένη σχεδιασμένη μαζική απάντηση από το συνδικαλιστικό κίνημα.

Χρειάζεται ένα συνδικαλιστικό κίνημα που Να αντιστέκεται. Να παλεύει ενωμένα με τις  Να μην συμβιβάζεται. Να μην υποκύπτει. Να μη βάζει πλάτη στο πέρασμα αυτής της πολίτικης ακόμη και με την υποκριτική και ανώδυνη κριτική στα δευτερεύοντα.

Εμπρός για μαζική απάντηση, για ανασύνταξη , ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού κινήματος.

Καταδικάστε τον συμβιβασμό, τον Πράσινο, Μπλε και Ροζ κυβερνητικό συνδικαλισμό.

Εμπρός για αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων στα όργανα διοίκησης. 

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΕΣ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ.  

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΔΔΥ

25 Ιούνη 2018

.

.

.



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Επικαιρότητα

Tags: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading