Οδηγίες εφαρμογής Υπουργικών Αποφάσεων σχετικά με την Ιδιότητα και την Ταυτότητα Δασεργάτη

ΦΩTOΓΡAΦIΑ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕΡΑΚΟΣ periklesmerakos.com

Εγκύκλιο με οδηγίες για την εφαρμογή των υπουργικών αποφάσεων σχετικά με την Ιδιότητα και την Ταυτότητα Δασεργάτη εξέδωσε  η Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η εγκύκλιος, εκτός των οδηγιών για την εφαρμογή των υ.α., περιέχει συνοπτικό κατάλογο των ενεργειών για την έκδοση Βεβαίωσης Ιδιότητας Δασεργάτη – Μέλους ΔΑ.Σ.Ε. και Ταυτότητας Δασεργάτη για υφιστάμενους δασεργάτες, καθώς και πρότυπο ηλεκτρονικό αρχείο των ΔΑ.Σ.Ε. και Δασεργατών, σε μορφή excell, με τα κατ’ ελάχιστον στοιχεία που πρέπει να καταχωρούν οι Διευθύνσεις Δασών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Όπως αναφέρει η εγκύκλιος, οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις που είναι αποδέκτες της εγκυκλίου θα πρέπει να ενημερώσουν σχετικά τις δασικές υπηρεσίες και τους Δασικούς Συνεταιρισμούς Εργασίας (ΔΑ.Σ.Ε.) της περιοχής τους και να δώσουν οδηγίες για την άμεση σύσταση των Επιτροπών Βεβαίωσης Ιδιότητας Δασεργάτη.

Σχετικό αρχείο:
Εγκύκλιος 173588/1626/17.09.2018 (ΑΔΑ: 6ΛΚΔ4653Π8-ΕΝΙ) Οδηγίες εφαρμογής Υπουργικών Αποφάσεων σχετικά με την Ιδιότητα και την Ταυτότητα Δασεργάτη.
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [382.07 KB]



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Υλοτομίες

Tags: , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading