Αλ. Τσίπρας: Παρέλαβε τη μελέτη της Ανεξάρτητης Επιτροπής για τη Διαχείριση των Πυρκαγιών

Tη μελέτη της Ανεξάρτητης Επιτροπής για τη Διαχείριση των Πυρκαγιών παρέλαβε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε νωρίτερα συνάντηση με τα μέλη της Επιτροπής, στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Συναντήθηκα με τα μέλη της Ανεξάρτητης Επιτροπής για τη Διαχείριση των Πυρκαγιών στη χώρα μας, προκειμένου να μου παραδώσουν την τελική μελέτη τους. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην επιστημoνική ομάδα του καθηγητή κου Γκολντάμερ και στους Έλληνες καθηγητές και ερευνητές που εργάστηκαν μαζί του», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ο κ. Τσίπρας.

«Οι κύριοι Ξανθόπουλος, Ευτυχίδης, Μαλλίνης, Μητσόπουλος και Δημητρακόπουλος, δούλεψαν σκληρά και αφιλοκερδώς, προκειμένου να συμβάλουν στην εθνική προσπάθεια να θωρακίσουμε τη χώρα από έναν κίνδυνο που με την κλιματική αλλαγή γίνεται ολοένα και πιο έντονος», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

Η Ανεξάρτητη Επιτροπής για τη Διαχείριση των Πυρκαγιών είχε συσταθεί με απόφαση του κ. Τσίπρα και όπως τονίστηκε συνεργάστηκε με ειδικούς επιστήμονες και εκπροσώπους επιχειρησιακών φορέων και υπηρεσιών που έχουν σχέση με το αντικείμενο της διαχείρισης των πυρκαγιών, ώστε να καταγράψει τις απόψεις και να μελετήσει τις προτάσεις τους.

 

 



ΚατηγορίεςΕπικαιρότητα, Πυρκαγιές - Αναδασώσεις

Tags: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading