Δωρεάν διαδικτυακές «εξορμήσεις» στη φύση

Δωρεάν διαδικτυακές «εξορμήσεις» στη φύση προσφέρουν, μέσω των ιστοσελίδων τους, πάρκα, περιβαλλοντικές οργανώσεις και ιδρύματα για την προστασία του περιβάλλοντος στη Ρουμανία, ως διέξοδο από τα αυστηρά μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας που επιβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το ντοκιμαντέρ «Wild Carpathia», παρουσιάζει σημεία περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος σε όλη τη Ρουμανία, όπως το Δέλτα του Δούναβη, ενώ το ντοκιμαντέρ «Untamed» παρουσιάζει την ποικιλομορφία της άγριας ζωής στα δάση της Ρουμανίας.

Το ίδρυμα προστασίας της άγριας ζωής στα Καρπάθια (FCC) παρουσιάζει οπτικοακουστικό υλικό στο κανάλι του στο YouTube, με άγρια ζώα σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς τους, αλλά και όμορφα ηλιοβασιλέματα σε ήσυχες βουνοκορφές.

Η δασική υπηρεσία Romsilva παρουσιάζει σε λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες και βίντεο από αρκούδες, λύκους, αλεπούδες, ταράνδους και άλλα ζώα, ενώ μία συλλογή με φωτογραφίες και βίντεο από όλη τη χώρα παρουσιάζει το έργο «Romania Salbatica», μια συνεργασία του φωτογράφου Νταν Ντίνου και του WWF.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΚατηγορίεςΆγρια ζωή

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: