Ανάθεση της εκμετάλλευσης των δημοσίων δασών στις Δασικές Υπηρεσίες

Με απόφαση το υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανατίθεται, για το έτος 2021, στις Δασικές Υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων (Διευθύνσεις Δασών Νομών άνευ Δασαρχείων, Δασαρχεία), η απευθείας εκμετάλλευση των συστάδων των δημοσίων δασών, των οποίων η διαχείριση έχει επιλεγεί από τις Διευθύνσεις Δασών των Νομών να διενεργηθεί με απευθείας εκμετάλλευση σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Ανατίθεται, ομοίως ως άνω, η απευθείας εκμετάλλευση των συστάδων των δημοσίων δασών, των οποίων η διαχείριση έχει επιλεγεί να διενεργηθεί με παραχώρηση σε ΔΑ.Σ.Ε. και, είτε δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από αυτούς, είτε εκδηλώθηκε ενδιαφέρον αλλά για κάποιους λόγους δεν εκμεταλλεύτηκαν τις συστάδες.

Όπως αναφέρει η υ.α., η κάλυψη της δαπάνης διαχείρισης των συστάδων των δημοσίων δασών με απευθείας εκμετάλλευση θα πραγματοποιείται όπως ορίζουν οι ισχύουσες διατάξεις.

Σχετική απόφαση:
Υ.Α. ΥΠΕΝ/ΔΔΔ/75968/1943/03.08.2020 (ΑΔΑ: ΩΙ6Ξ4653Π8-Ρ3Ξ) Ανάθεση της εκμετάλλευσης των δημοσίων δασών στις Δασικές Υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [589.70 KB]



ΚατηγορίεςΔασικά Προϊόντα, Δασική Υπηρεσία, Υλοτομίες

Tags: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading