Ανακήρυξη του Προκόπη Παυλόπουλου ως Επίτιμου Μέλους της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστών

Τον τέως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο θα ανακηρύξει ως Επίτιμο μέλος της η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την έμπρακτη και διαχρονική υποστήριξή του στον θεσμό του Εθελοντή Πυροσβέστη, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη  20 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν επίσης:

-το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την πολύ σημαντική χορηγία που πραγματοποίησε στο Πυροσβεστικό Σώμα για τους Εθελοντές Πυροσβέστες η οποία περιελάμβανε 2.000 στολές εθελοντή πυροσβέστη, 2.000 κράνη δασοπυρόσβεσης και 2.000 άρβυλα πυρόσβεσης,

-Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για την παροχή ειδικού προγράμματος προληπτικού καρδιολογικού ελέγχου για τους εθελοντές πυροσβέστες.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελος Τουρνάς, καθώς επίσης Στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, εκπρόσωποι της ομογενειακής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ, Στελέχη επιχειρήσεων, φορείς της Ιατρικής Κοινότητας και ιδιώτες που στηρίζουν το έργο και τις δράσεις της Π.Ε.Ε.Π.Σ.

naftemporiki.gr



ΚατηγορίεςΔιάφορα

Tags: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading