Κ. Αραβώσης: «Άμεσα η προκήρυξη 700 θέσεων συμβασιούχων ενώ προγραμματίζεται η πρόσληψη 500 μονίμων»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Σπύρο Μάμαλη και μέλη του ΔΣ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας είχε ο Γενικός Γραμματέας Δασών, Κωνσταντίνος Αραβώσης. Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας των δασικών υπηρεσιών και της νέας ενοποιημένης δομής.

Ο κ. Αραβώσης, σε ανάρτησή του, σημειώνει τα εξής: «Ανέφερα ότι αναμένεται άμεσα η προκήρυξη 700 θέσεων συμβασιούχων μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ, ενώ προγραμματίζεται η πρόσληψη 500 μονίμων στελεχών μέσω διαδικασιών ΑΣΕΠ. Συζητήθηκαν επίσης εναλλακτικές λύσεις για την ορθολογικοποίηση της λειτουργίας των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών. Όπως τόνισα κατά την συνάντηση μας, το ΓΕΩΤΕΕ αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη της ΓΓ Δασών γι’ αυτό και συμφωνήσαμε να έχουμε τακτικές συναντήσεις και συνεργασία προκειμένου να πετύχουμε τους κοινούς στόχους μας προς όφελος μιας καλύτερης δασικής υπηρεσίας.».
ΚατηγορίεςΑπασχόληση, Δασική Υπηρεσία

Tags: , , , , , , ,

1 reply

  1. Ο κος Αραβωσης και ο κ. Αμυράς είναι μόνο για φιέστες, πανηγυρικά μιντιακα και βαφτίσια του ψαριού σε κρέας….είναι για τπτ εγκαίνια σε μονοπάτια, για τπτ απάτητα βουνά -που λόγω ανάγλυφου δεν μπορούν να πατηθουν- και για τπτ νόμους δασικών χαρτών που απλά δημιουργούν μπαχαλο ή νομοθετούν τα αυτονόητα….για να λύσουν κάνα πρόβλημα ή να στελεχώσουν την υπηρεσία πρέπει να έρθει η συντέλεια….εδώ μια ΠΝΠ πέρασαν 8 μήνες σχεδόν και δεν μπορούν να εφαρμόσουν στην πράξη τι να λέμε….λογικά για διορισμούς κλπ θα περιμένουν ξανά το φάμελο που έριχνε κ αυτός λιβανιστήρι κάνα δυο χρόνια για διορισμούς στην υπηρεσία…..

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: