Ανακοινώσεις – καταγγελίες για τοποθετήσεις σε θέσεις ευθύνης στις Δασικές Υπηρεσίες

Από τον Αναστάσιο Τσουμάνη, δασολόγο και μέχρι πρότινος αναπληρωτή Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Α. Δ. Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας (μετονομάστηκε σε Επιθεώρηση Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας), λάβαμε, με την παράκληση να δημοσιοποιηθούν, τις παρακάτω ανακοινώσεις που εκδόθηκαν και αφορούν, όπως υποστηρίζει, την περιθωριοποίησή του από θέσεις ευθύνης, ώστε να ενημερωθούν οι αναγνώστες του dasarxeio.com για μερικά από όσα συμβαίνουν στο Δασικό χώρο. «Τα συμπεράσματα δικά τους. Δυστυχώς γυρίσαμε πίσω πενήντα χρόνια. Ζούμε εποχές που δεν θέλει να θυμάται ο Ελληνικός Λαός, όμως φροντίζουν οι νοσταλγοί τους να τους τις θυμίζουν», τονίζει ο κ. Τσουμάνης.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.: Ανακοίνωση – Καταγγελία για τοποθετήσεις σε θέσεις ευθύνης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στις Δασικές Υπηρεσίες.

ΑΔΕΔΥ Ν.Τ. Ιωαννίνων: Καταγγελία για τοποθετήσεις σε θέσεις ευθύνης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στις Δασικές Υπηρεσίες.

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Ν. Ιωαννίνων για την διαδικασία επιλογής αναπληρωτή προϊσταμένου, στις Δασικές Υπηρεσίες.

 


 ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , ,

1 reply

  1. Ας μου επιτραπεί: Ανεξάρτητα από τις ανακοινώσεις των φορέων ο κ. Τσουμάνης θα πρέπει να προσφύγει αρμοδίως μέσα στις καθορισμένες προθεσμίες…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: