Site icon dasarxeio.com

Πρόγραμμα κυνηγίου Ε.Κ.Π. Αταλαντονήσου, κυνηγετικής περιόδου 2013−2014

Με την αριθ. 3064/156077/22-8-2013 (ΦΕΚ Β΄ 2224) απόφαση της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας εγκρίθηκε το πρόγραμμα κυνηγίου Ελεγχόμενης Κυνηγετικής Περιοχής «Αταλαντονήσου» περιόδου 2013 – 2014.

FasianosΜε την αριθ. 3064/156077/22-8-2013 (ΦΕΚ Β΄ 2224) απόφαση της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας εγκρίθηκε το πρόγραμμα κυνηγίου Ελεγχόμενης Κυνηγετικής Περιοχής «Αταλαντονήσου»  περιόδου 2013 – 2014.

Για να αποκτήσει κανείς δικαίωμα κυνηγίουστην περιοχή «Αταλαντονήσου» απαιτούνται:

Για να αποκτήσει ο ενδιαφερόμενος κυνηγός την ειδική άδεια κυνηγίου πρέπει να υποβάλλει στο Δασαρχείο Αταλάντης:

  1. Αίτηση στην οποία θα αναγράφεται το επώνυμο, το όνομα του πατέρα, ο τόπος και η δ/νση κατοικίας, ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ο αριθμός αδείας κυνηγίου, το είδος της (Τοπική, Περ/κή, Γενική) και η δασική αρχή που την εξέδωσε.
  2. Την άδεια θήρας που εκδόθηκε σύμφωνα με τις δ/ξεις του άρθρ. 262 του Ν.Δ. 86/69 ή υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 Ν. 1599/1986 στην οποία θα αναγράφεται η χρονολογία, ο αριθμός και η Δασική Αρχή που την εξέδωσε.

Τιμή ειδικής άδειας

Η τιμή της ειδικής άδειας, για το κυνήγι πτερωτών θηραμάτων και αγριοκούνελου καθορίζεται ως εξής:

Η τιμή της ειδικής άδειας, για το κυνήγι του αίγαγρου καθορίζεται ως εξής:

Το κυνήγι του αίγαγρου θα γίνει κατά ομάδες κυνηγών που μπορεί να είναι μέχρι τέσσερα (4) άτομα. Επισημαίνεται δε,ότι δεν μπορούν να κυνηγήσουν τον
αίγαγρο πάνω από δύο (2) ομάδες την ίδια μέρα.

Η κυνηγετική περίοδος της Ε.Κ.Π. Αταλαντονήσου αρχίζει:

Α) στις 05 Οκτωβρίου 2013 ημέρα Σάββατο και λήγει στις 21 Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Σάββατο, για το κυνήγι πτερωτών θηραμάτων και αγριοκούνελου και
Β) στις 25−10−2013 ημέρα Παρασκευή και λήγει στις 06−12−2013, ημέρα Παρασκευή για το κυνήγι αίγαγρου.

Ημέρες κυνηγίου ορίζονται:
α) Για πτερωτά θηράματα και αγριοκούνελο: Σάββατο
β) Για τον αίγαγρο: Παρασκευή

Με απόφαση του Δ/ντή Δασών Ν. Φθ/δας είναι δυνατόν οι ανωτέρω ημερομηνίες να τροποποιούνται, όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν.

Για την οργάνωση του κυνηγιού, τα μέσα (όπλα – σκυλιά) καθώς και για τα επιτρεπόμενα για κυνήγι θηράματα (τιμές, χρονική περίοδο, κ.α.) διαβάστε την αριθ.  2262/142948/19-8-2013 (ΦΕΚ Β΄ 2170) απόφαση.

Σχετικό αρχείο:

 

Κατά την Κυνηγετική περίοδο 2013−2014 επιτρέπεται για κάθε κυνηγό το κυνήγι των κατωτέρω θηραμάτων σε αριθμό και τιμή μονάδας.

Exit mobile version