Ταυτοτητα

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και του περιεχομένου του δικτυακού τόπου dasarxeio.wordpress.com ή dasarxeio.com (εφεξής dasarxeio.com) οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση του περιεχομένου και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να αποχωρήσει άμεσα χωρίς να κάνει χρήση τους (αναπαράγοντας για παράδειγμα κάποιες πληροφορίες).

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Το dasarxeio.wordpress.com ή dasarxeio.com δεν εκπροσωπεί ούτε διαχειρίζεται από κρατικό φορέα, δημόσια αρχή ή νομικό πρόσωπο. 

Αποτελεί ανεξάρτητο δικτυακό τόπο ενημέρωσης για θέματα δασικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος. Το κάθε μέλος της ομάδας διαχειριστών μπορεί να προβαίνει σε δημοσίευση περιεχομένου χωρίς την συγκατάθεση των άλλων διαχειριστών.

Το περιεχόμενο προέρχεται είτε από τους διαχειριστές – δημιουργούς περιεχομένου του dasarxeio.com, είτε από άλλους ιστότοπους  όπου καταχωρούμε την διαδρομή δημοσίευσης (σύνδεσμος/hyperlink), έτσι ώστε ο αναγνώστης να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτούς. Η αναδημοσίευση κειμένου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει και αποδοχή των απόψεων του συντάκτη. Μέρος του περιεχομένου προέρχεται κι από υλικό που παραχωρούν χρήστες του δικτυακού τόπου. 

Το περιεχόμενο των σελίδων περιλαμβάνει έγγραφα, όπως, πρόσφατους νόμους, υπουργικές αποφάσεις και εγκυκλίους, που σχετίζονται με την δασική υπηρεσία και βρίσκονται ήδη δημοσιευμένα στο διαδίκτυο. Πηγές μας είναι, κυρίως,  οι ιστοσελίδες της Βουλής των Ελλήνων, του Εθνικού Τυπογραφείου και του προγράμματος Διαύγεια.

Οι διαφημίσεις (ads) που τυχόν εμφανίζονται στο κάτω μέρος των δημοσιεύσεων δεν είναι επιλογή δική μας αλλά της υπηρεσίας (wordpress) που φιλοξενεί το blog και δεν αποφέρουν κανένα οικονομικό όφελος στο ιστολόγιο μας. Υπάρχουν πρόσθετα (adblock) που εμποδίζουν την εμφάνιση τέτοιων διαφημίσεων.

Η συμμετοχή όλων όσων επισκέπτονται την σελίδα είναι απαραίτητη για την συνεχή βελτίωση και ενημέρωση του περιεχομένου της. Ζητάμε την άποψης σας, είτε μέσω σχολίων στις αναρτήσεις, είτε με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση dasarxeio@gmail.com, ειδικά στις περιπτώσεις εκείνες όπου κατά την περιήγηση σας εντοπίσετε σφάλματα ή δυσλειτουργίες.  Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού του ιστολογίου να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. 

Διαβάστε τους Όρους Χρήσης

 

Μοιραστείτε το!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Αρέσει σε %d bloggers: