Πενιχρά ποσά στις δασικές υπηρεσίες για έργα αντιπυρικής προστασίας

Πενιχρή και φέτος η χρηματοδότηση των Δασικών Υπηρεσιών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για αντιπυρική προστασία. Εγκρίθηκε μόλις το 10% των δαπανών που αιτήθηκαν για την υλοποίηση έργων και εργασιών αντιπυρικής προστασίας και οδοποιίας.

Με απόφαση της Γενικής Δ/νσης Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης ποσού 1.600.000,00 € από τις εγγεγραμμένες πιστώσεις του Ειδικού Φορέα Δασών του Πράσινου Ταμείου, οικονομικού έτους 2019, για την χρηματοδότηση των Δασικών Υπηρεσιών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για την υλοποίηση έργων και εργασιών αντιπυρικής προστασίας και οδοποιίας που περιλαμβάνονται στα εγκεκριμένα «Προγράμματα δασικών δραστηριοτήτων για χρηματοδότηση από τον Ειδικό Φορέα Δασών του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ έτους 2019» από πιστώσεις του Ειδικού Φορέα Δασών του Πράσινου Ταμείου έτους 2019.

Οι πιστώσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο τα έργα που έχουν εγκριθεί και περιλαμβάνονται στον συνημμένο πίνακα της απόφασης και δεν μπορεί να υπάρξει υπέρβαση των ανωτάτων κατά έργο ορίων.

Το συνολικό των δαπανών που αιτήθηκαν οι Δασικές Υπηρεσίες για την υλοποίηση έργων και εργασιών αντιπυρικής προστασίας και οδοποιίας για το έτος 2019 ανέρχεται στο ποσό των 16,3 εκατ. ευρώ.

Σχετική απόφαση:
Απόφαση 181440/1521/10.4.2016 (ΑΔΑ: ΨΒ0Λ4653Π8-Β5Β) Έγκριση δέσμευσης και διάθεση πίστωσης των Δασικών Υπηρεσιών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για την υλοποίηση έργων και εργασιών «αντιπυρικής προστασίας και οδοποιίας» που περιλαμβάνονται στα εγκεκριμένα «Προγράμματα δασικών δραστηριοτήτων για χρηματοδότηση από τον Ειδικό Φορέα Δασών του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ έτους 2019» από πιστώσεις του Ειδικού Φορέα Δασών του Πράσινου Ταμείου έτους 2019.
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [255.54 KB]

 

 



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Πυρκαγιές - Αναδασώσεις

Tags: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading