Συγκρότηση Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (Σ.Ι.Δ.) με έδρα τη Θεσσαλονίκη

 

Στη συγκρότηση του Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (Σ.Ι.Δ.), με έδρα τη Θεσσαλονίκη, για τα έτη 2020 – 2021, προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Αναλυτικότερα, με την αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΔΥ/26938/3123/11-3-2020 απόφαση συγκροτείται το Συμβούλιο Ιδιοκτησίας Δασών με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με τα εξής μέλη:

α) Τη Μαρία Τσιλιγκαρίδου, ως Πρόεδρο του Σ.Ι.Δ. Θεσσαλονίκης, πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης, με αναπληρώτριά της την Παναγιώτα Παντελή, Πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης.

β) Την Ευγενία Κωνσταντινίδου, Εφέτη Θεσσαλονίκης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Πρεσβεία Χατζή, Εφέτη Θεσσαλονίκης.

γ) Την Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Εφέτη Θεσσαλονίκης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Φωτεινή Μήτρακα, Εφέτη Θεσσαλονίκης.

δ) Τον Νικόλαο Παπαντίνα, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου του Υπουργείου Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας και Θράκης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Θωμά Καζάκο, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στην ίδια υπηρεσία.

ε) Την Καλλιόπη-Δέσποινα Τσιλίκη, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας Δασολόγου, υπάλληλο της Διεύθυνσης Δασών Θεσσαλονίκης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Ελισάβετ Κίκα, υπάλληλο του ίδιου κλάδου, ειδικότητας και υπηρεσίας.

στ) Την Ολυμπιάδα Γκάλφα, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας Δασολόγου, υπάλληλο της Δ/νσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Φιλοθέη Μελά, υπάλληλο του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης του ίδιου κλάδου και ειδικότητας.

Ως Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται ο Νικόλαος Μαντρατζής, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, υπάλληλος της Δ/νσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Αρετή Κορακά, του ίδιου κλάδου, ειδικότητας και υπηρεσίας.

Η θητεία των ανωτέρω μελών λήγει την 31-12-2021.



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading