Δέσμευση καυσόξυλων για κάλυψη ατομικών αναγκών των κατοίκων.

ylotomia

Έγινε αποδεκτό το αίτημα από το ΥΠΕΚΑ, για τη μείωση της τιμής των καυσόξυλων κατά 50%, ανά οικογένεια, στους Δημότες του Κ. Νευροκοπίου Δράμας, κατόπιν των συναντήσεων με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κ. Νίκο Ταγαρά, που είχαν μαζί του οι θεσμικοί φορείς του νομού και της περιοχής.
Ο κ. Ταγαράς, ανέφερε, ότι ο προϋπολογισμός του Υπουργείου δεν έχει σχετική πρόβλεψη για μια τέτοια μεμονωμένη περίπτωση, όμως έκρινε απαραίτητη τη διάθεση καυσόξυλων στην περιοχή αυτή με μειωμένη τιμή και προέβη και στις απαραίτητες ενέργειες προς διασφάλιση της διάθεσης, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα κατά την χειμερινή περίοδο, λόγο της ιδιαιτερότητας της περιοχής,μιας και εκεί επικρατούν δύσκολες καιρικές συνθήκες οι οποίες έχουν μεγάλη διάρκεια.

Στις 12/09/2014 υπεγράφη συμφωνητικό δέσμευσης καυσόξυλων ανάμεσα στο Δασαρχείο Κ. Νευροκοπίου και στον ΑΔΣ Οχυρό “Η Πρόοδος” σύμφωνα με το οποίο το Δασαρχείο Κ. Νευροκοπίου θα δεσμεύσει και θα παραλάβει για λογαριασμό του, 1937,1 χ.κ.μ. καυσόξυλων οξιάς και δρυός τα οποία θα διαθέσει για κάλυψη ατομικών αναγκών των κατοίκων.

Σχετικά αρχεία :

Τροποποίηση απόφασης «Καθορισμός τιμήματος διάθεσης καυσοξύλων και υπολειμμάτων υλοτομιών για ατομικές ανάγκες των κατοίκων»  Απόφαση 113971/2011/27-8-2014 (ΑΔΑ: 72ΨΝ0-Σ9Ζ)

Συμφωνητικό δέσμευσης καυσοξύλων (ΑΔΑ: ΒΔΙΥΟΡ1Υ-Δ00)ΚατηγορίεςΔασικά Προϊόντα

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: