Εθελοντικές αναδασώσεις στην Θεσσαλονίκη

anadasosi

Πρόγραμμα αναδασώσεων εθελοντικού χαρακτήρα από την Διεύθυνση Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας.
Το πρόγραμμα δραστηριοποιείται στα πλαίσια της ανάπτυξης φιλοδασικού πνεύματος, αλλά και της ανάγκης αποκατάστασης διαταραχθέντων δασικών οικοσυστημάτων.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν πολίτες, σύλλογοι αλλά και σχολεία.

Εθελοντική αναδάσωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 16/11 και ώρα 10.00 π.μ, στην περιοχή του Τριαδίου, στη Δασική θέση «Κοιμητήρια».
Στην παρούσα εκδήλωση θα παρίστανται υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αναδασώσεων Κ.Μ., και θα δίνονται οδηγίες για τη σωστή διαδικασία φύτευσης.

Τέλος και δεδομένου ότι σε κάθε εκδήλωση δεν μπορούν να εξυπηρετούνται πάνω από 100 άτομα, παρακαλούνται οι φορείς που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εν λόγω εκδήλωση, να επικοινωνούν με την Διεύθυνση πέντε ημέρες πριν την εκδήλωση, προκειμένου να γίνεται η ορθή κατανομή.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για την δήλωση ενδιαφέροντος και καθορισμό λεπτομερειών (θέση συνάντησης) είναι 2310-546.447 και υπεύθυνος του προγράμματος ορίζεται ο Δασολόγος της υπηρεσίας Παπαδόπουλος Σταύρος και σε περίπτωση απουσίας του θα τον αναπληρεί ο Δασολόγος Γιαννάκος Στέφανος .ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Περιβάλλον

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: