Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την αναγνώριση της Νανόχηνας και την άσκηση θήρας

afisaseminariakerkini2014

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την αναγνώριση της Νανόχηνας και την άσκηση θήρας διοργανώνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρείαστις 20 Νοεμβρίου 2014 στο Εθνικό Πάρκο Λίμνης Κερκίνης στις Σέρρες, στο πλαίσιο του Προγράμματος LIFE+ «Διαφύλαξη του φιννοσκανδικού πληθυσμού της Νανόχηνας σε σημαντικές περιοχές διαχείμασης και στάθμευσης κατά μήκος της Ευρωπαϊκής μεταναστευτικής διαδρομής» που υλοποιείται κατά την περίοδο 2011-2016.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο απευθύνεται σε δασοφύλακες τοπικών Δασικών Υπηρεσιών, φύλακες Φορέων Διαχείρισης και θηροφύλακες, καθώς και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αποκτήσει μεγαλύτερη γνώση σε θέματα αναγνώρισης της Νανόχηνας και άλλων υδρόβιων πουλιών, άσκησης θήρας και αντιμετώπισης περιστατικών παραβίασης νομοθεσίας στη φύση.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά τη διάρκεια του Προγράμματος για την αντιμετώπιση της λαθροθηρίας, η Ορνιθολογική υλοποιεί στις 19 και 21 Νοεμβρίου δραστηριότητες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με σχολεία του νομού Σερρών και σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Π/βάθμιας και Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης και τον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης. Οι δράσεις ΠΕ θα λάβουν χώρα στο Κέντρο Πληροφόρησης Λίμνης Κερκίνης (έδρα του ΦΔ) και στην ύπαιθρο της λίμνης Κερκίνης.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του εκπαιδευτικού σεμιναρίου εδώ

Κατεβάστε την αφίσα του σεμιναρίου σε pdf εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα: http://ornithologiki.gr/page_cn.php?aID=1688ΚατηγορίεςΆγρια Ζωή, Εκπαίδευση - Επιμόρφωση, Θήρα

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: