ΟΣΕΑΔΕ: Nα ολοκληρωθούν άμεσα οι μετατάξεις των Δασοφυλάκων

OSEADE

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων (Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε.) απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Ν. Βούτση και τον Αναπληρωτή Υπουργό ΠΑΠΕΝ κ. Ιωάννη Τσιρώνη ενημερώνοντάς τους για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στις διαδικασίες ολοκλήρωσης των μετατάξεων των υπαλλήλων ΥΕ Δασοφυλάκων που υπηρετούν στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις (με εξαίρεση την Α.Δ. Μακεδονίας – Θράκης). Η ΟΣΕΑΔΕ ζητάει από τους δύο συναρμόδιους Υπουργούς να προχωρήσουν άμεσα στην έκδοση κοινής Υπουργικής Απόφασης ολοκλήρωσης της διαδικασίας μετάταξης. 

Ολόκληρη η επιστολή

Nα ολοκληρωθούν άμεσα οι μετατάξεις των Δασοφυλάκων

Με την ψήφιση του άρθρου 61 του Ν. 4280/8-8-2014 « Περιβαλλοντική αναβάθμιση και ιδιωτική πολεοδόμηση – Βιώσιμη ανάπτυξη οικισμών – Ρυθμίσεις δασικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις» , οι υπάλληλοι της κατηγορίας ΥΕ Δασοφυλάκων μετατάχθηκαν στην κατηγορία ΔΕ Δασοφυλάκων.

Αν και πέρασαν έξι μήνες από την δημοσίευση του νόμου, η προηγούμενη κυβέρνηση για δικούς τους λόγους που ήθελε την κατηγορία αυτών των υπαλλήλων ως όμηρους , δεν ολοκλήρωσε τις διαδικασίες ολοκλήρωσης των μετατάξεων των υπαλλήλων ΥΕ Δασοφυλάκων που υπηρετούν στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της Ελλάδας εκτός της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας και Θράκης που το πρόβλημα έχει λήξει.

Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση από πλευράς της προηγούμενης κυβέρνησης είχε σαν αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να έχουν μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις σε μία περίοδο δύσκολη για όλους τους εργαζόμενους λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ζητάμε από τους δύο συναρμόδιους Υπουργούς να προχωρήσουν άμεσα σε κοινή Υπουργική απόφαση και να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ, ώστε να αποκατασταθεί η αδικία που υφίστανται οι συνάδελφοι χωρίς δική τους υπαιτιότητα.

.ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: