Θέσεις δασολόγων και δασοπόνων στη 2η προκήρυξη του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ

ergas

Tο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα δημοσιευτεί η προκήρυξη του ΟΑΕΔ για 11.083 θέσεις σε εννέα υπουργεία και στους εποπτευόμενους φορείς τους για το πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας.

Συγκεκριμένα μέχρι την Παρασκευή όπως έχει αναφέρει η Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Καραμεσίνη, πρόκειται να δημοσιευτεί η προκήρυξη για τη συμμετοχή στη δεύτερη φάση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ. Σε υπουργεία και στους εποπτευόμενους φορείς κατανέμονται 16.415 θέσεις για την Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ.

Οι θέσεις απασχόλησης, ύστερα από διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε με τους αρμόδιους φορείς, με πρωτοβουλία της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου, κατανέμονται ως εξής:

* 16.415 θέσεις κατανέμονται στα υπουργεία και στους εποπτευόμενους φορείς. Οι περισσότερες θέσεις αφορούν στα υπουργεία Παιδείας, Πολιτισμού, Υγείας και Εργασίας.

* 3.500 θέσεις κατανέμονται στις Περιφέρειες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 280 θέσεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, 180 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, 300 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, 220 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, 300 στην Περιφέρεια Ηπείρου, 440 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, 180 στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, 550 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, 300 στην Περιφέρεια Κρήτης, 200 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, 270 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και 280 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

* 470 θέσεις κατανέμονται στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 50 θέσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, 60 θέσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, 50 θέσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, 50 θέσεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Στερεάς Ελλάδας-Θεσσαλίας, 40 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, 70 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης και 150 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Η προκήρυξη για τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις περιλαμβάνει συνολικά 24 θέσεις για τις ειδικότητες ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ/ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ-ΔΑΣΟΠΟΝΩΝ, από τις οποίες, στις 13 προβλέπεται επίπεδο πανεπιστημιακό εκπαίδευσης (ΠΕ) ενώ στις υπόλοιπες 11 τεχνολογικής εκπαίδευσης (ΤΕ). Θέσεις ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ περιλαμβάνει και η προκήρυξη για τις Περιφέρειες.

table_apokentromenes

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιοποίηση της προκήρυξης θα σημάνει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, η οποία είναι υποχρεωτική, για να γίνει η τελική επιλογή των δικαιούχων.

Δείτε εδώ τις θέσεις και τις ειδικότητες για τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις

Δείτε εδώ τις θέσεις και τις ειδικότητες για τις Περιφέρειες

www.dikaiologitika.grΚατηγορίεςΑπασχόληση

Tags: , , , ,

3 replies

  1. Από την “διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς” προέκυψε ότι στην Α.Δ Πελ/σου Δ.Ε & Ι δεν χρειάζεται κανένας Δασολόγος ούτε Δασοπόνος !!!!!

  2. Mπορουμε να μάθουμε και τις έδρες των περιφερειών;; Η πρέπει να περιμένουμε την προκήρυξη;;

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: