Τοποθετήσεις και μετακινήσεις προϊσταμένων στο ΥΠΑΠΕΝ

logo dasikis

Υπογράφηκαν και αναρτήθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, τρεις αποφάσεις του νέου υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Πάνου Σκουρλέτη, με τις οποίες τροποποιούνται προηγούμενες αποφάσεις τοποθέτησης προϊσταμένων σε Γενικές Διευθύνσεις, Διευθύνσεις, Τμήματα και Γραφεία του ΥΠΕΚΑ (επί υπουργίας Γ. Μανιάτη).

Πιο συγκεκριμένα:

 • Με την υπ’ αριθμ. 34930/13.8.15 Υ.Α. τροποποιείται η αριθμ. 50357/27.10.2014 απόφαση του Υπουργού ΠΕΚΑ «Τοποθέτηση Προϊσταμένων Διευθύνσεων του ΥΠΕΚΑ».
 • Με την υπ’ αριθμ. 34932/13.8.15 Υ.Α. τροποποιείται η αριθμ. 50438/27.10.2014 απόφαση του Υπουργού ΠΕΚΑ «Τοποθέτηση Προϊσταμένων Τμημάτων και Γραφείων του ΥΠΕΚΑ» και τέλος,
 • Με την υπ’ αριθμ. 34929/13.8.15 Υ.Α. τροποποιείται η αριθμ. 50293/27.10.2014 απόφαση του Υπουργού ΠΕΚΑ «Τοποθέτηση Προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων στο ΥΠΕΚΑ»

Με τις εν λόγω αποφάσεις, οι υπηρεσιακές μεταβολές που επήλθαν στην Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος  (Κεντρική Δασική Υπηρεσία) έχουν ως εξής:

Τοποθέτηση Προϊσταμένων σε Δ/νσεις:

 • Στάμου Ιωάννης του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με Β´ Βαθμό στη Δ/νση Προγραμματισμού και Δασικής Πολιτικής. 

Μετακίνηση Προϊσταμένων Τμημάτων από τις υπηρεσίες που υπηρετούν:

 • Καπετάνιος Αντώνιος του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με Γ´ Βαθμό στο Τμήμα Επιτρεπτών Επεμβάσεων στα Δασικά Εδάφη και Προστασίας Αστικών Χώρων Πρασίνου της Δ/νσης Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος.
 • Γερμανός Δημήτριος του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με Β´ Βαθμό στο Τμήμα Δασοτεχνικής Διευθέτησης Λεκανών Απορροής και Έργων Ορεινής Υδρονομίας της Δ/νσης Δασικών Έργων και Υποδομών.

Τοποθέτηση Προϊσταμένων στα Τμήματα:

 • Καραφύλλης Δημήτριος του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με Β ́ Βαθμό στο Τμήμα Διαχείρισης Δημοσίων Δασικών και Λιβαδικών Οικοσυστημάτων της Δ/νσης Διαχείρισης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος.
 • Μπαλατσός Παναγιώτης του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με Β ́ Βαθμό στο Τμήμα Πιστοποίησης Δασικών Προϊόντων και Δασικής Στατιστικής της Δ/νσης Προγραμματισμού και Δασικής Πολιτικής.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους.ΚατηγορίεςΔασική Πολιτική, Δασική Υπηρεσία

Tags: , , ,

2 replies

 1. Καλή επιτυχία και στον κ. Τολέρη στα νέα του καθήκοντα

 2. Καλή επιτυχία σ΄ όλους, στο δύσκολο έργο τους !!!
  και καλή συνεργασία με όλους!!!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: