Αγορά 20 διπλοκάμπινων ημιφορτηγών αυτοκινήτων 4X4 για τις δασικές υπηρεσίες

Εγκρίθηκε η αγορά 20 πετρελαιοκίνητων διπλοκάμπινων ημιφορτηγών αυτοκινήτων 4Χ4, από το ελεύθερο εμπόριο, για κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών των Δασικών Περιφερειακών Υπηρεσιών

logo dasikis

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης εγκρίθηκε η αγορά, είκοσι (20) πετρελαιοκίνητων διπλοκάμπινων ημιφορτηγών αυτοκινήτων 4Χ4, ωφέλιμου φορτίου περίπου 1100 κιλών & μέχρι 2.500 κ.εκ. για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών των Δασικών Περιφερειακών Υπηρεσιών.

Η απόφαση εκδόθηκε μετά από αίτημα της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης & Προστασίας Δασών & Αγροπεριβάλλοντος, με το οποίο ζητήθηκε η αγορά αυτοκινήτων, από το ελεύθερο εμπόριο, για κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών.

Τα εν λόγω αυτοκίνητα 4Χ4 θα κινούνται σε δασικές, ορεινές και δύσβατες περιοχές της χώρας για την καλύτερη & αποτελεσματικότερη φύλαξη & διαχείριση των δασών, την προστασία τους από πυρκαγιές, τον έλεγχο για λαθροϋλοτομίες τον έλεγχο παράνομων εκχερσώσεων, τον έλεγχο θήρας, τις υλοτομικές εργασίες, τα δασοτεχνικά έργα, τη λήψη στοιχείων για σύνταξη μελετών κ.λπ.

Η αγορά θα πραγματοποιηθεί από την Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης & Προστασίας Δασών & Αγροπεριβάλλοντος και θα καλυφθεί από πιστώσεις του Πράσινου Ταμείου στα πλαίσια υλοποίησης του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Προστασία και Αναβάθμιση Δασών 2015».

Σχετικό αρχείο:

Υ.Α. 933/23556/13-8-2015 (ΑΔΑ: ΨΛ35465ΦΘΕ-Ζ73) «Αγορά είκοσι (20) διπλοκάμπινων ημιφορτηγών αυτοκινήτων 4X4, από το ελεύθερο εμπόριο, από τη Γενική Δ/νση Ανάπτυξης & Προστασίας Δασών & Αγροπεριβάλλοντος»ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: