Ορισμός Δ.Σ. στην Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε.

ekxa

Με νέα διοίκηση θα πορευτεί μετά από πεντάμηνη αδράνεια το εθνικό κτηματολόγιο καθώς αποτελεί πραγματικότητα η συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 25 Αυγούστου με τις υπογραφές των αρμόδιων υπουργών Σκουρλέτη, Τσιρώνη και Τσακαλώτου.

Η νέα διοίκηση της Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση, καλείται να τρέξει σε συνθήκες πλήρους εκτροχιασμού τις παγωμένες μελέτης κτηματογράφησης αλλά και να προχωρήσει σε αποφασιστικές κινήσεις που θα βγάλουν από το τέλμα το μεγάλης εθνικής σημασίας έργο υποδομής, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο των μνημονιακών απαιτήσεων καθώς αποτελεί το κλειδί για το μεγάλο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων.

Στην θέση της διευθύνουσας συμβούλου της ΕΚΧΑ τοποθετείται η κυρία Χριστίνα Κλωνάρη, αγρονόμος-τοπογράφος και επί σειρά ετών επικεφαλής του τομέα προγραμματισμού έργων της εταιρείας από το οποίο συνταξιοδοτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Βύρων Νάκος τοπογράφος μηχανικός καθηγητής στο ΕΜΠ ενώ τις θέσεις των δύο Αντιπροέδρων καταλαμβάνουν με εκτελεστικά καθήκοντα, η πολιτικός μηχανικός, κ. Μαρία Καλαντζοπούλου με αρμοδιότητα το κτηματολόγιο και ο Βασίλης Βεσκούκης Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ, με αρμοδιότητα τον τομέα Γεωχωρικών Πληροφοριών και Χαρτογραφήσεων.

Ως μέλη τοποθετούνται η κ. Αναστασία Πέτρου − Βαρουχάκη Δασολόγος, ο κ. Ανδρέας Δαμιανός Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός, που προέρχεται από τους Οικολόγους Πράσινους και ο κ. Δημήτρης Σιλιόγκας ως εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Της Μαριάννας Τζάννε

https://dev.newmoney.grΚατηγορίεςΚτηματολόγιο

Tags: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: