Πρόσκληση για συμμετοχή σε ημερίδα και εσπερίδα επιμόρφωσης

elgo dimitra

Το Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος ΑγροΕΤΑΚ “Διάλεξε-Υλοτόμησε-Αντιστάθμισε-Πιστοποίησε: μια καινοτομία στην αγορά Φυσικών Χριστουγεννιάτικων Δέντρων της Ελλάδας” (κωδική ονομασία CHO.C.O.), σας προσκαλεί σε Ημερίδα και Εσπερίδα Επιμόρφωσης των τελικών δικαιούχων της καινοτομίας του έργου:

  1. Ημερίδα: Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, Ώρα 09:00 στο Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών Θεσσαλονίκης
  2. Εσπερίδα: Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, Ώρα 18:00 στον Ξενώνα Τζίμης (έναντι Κτιριακού Συγκροτήματος του Πανεπιστημιακού Δάσους Ταξιάρχη Χαλκιδικής ΑΠΘ)

Tο έργο εντάσσεται στην Πράξη «Εκπόνηση σχεδίων Ερευνητικών & Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων Καινοτομίας (ΑγροΕΤΑΚ)» με MIS 453350, στο πλαίσιο του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», ΕΣΠΑ 2007-2013. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους και συντονίζεται από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών Θεσσαλονίκης.

Στο σεμινάριο θα γίνει παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος CHO.C.O. στους παραγωγούς Χριστουγεννιάτικων Δέντρων, σε υπαλλήλους της Δασικής Υπηρεσίας, καθώς και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο. Θα δοθεί, επίσης, Βεβαίωση Συμμετοχής, καθώς και Εγχειρίδιο Δημιουργίας φαρμών CHO.C.O..ΚατηγορίεςΣυνέδρια - Ημερίδες

Tags: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: