Διάθεση δασικών δενδρυλλίων από τη Διεύθυνση Δασών Κυκλάδων

anadasosi

Η Δ/νση Δασών Κυκλάδων, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της και προκειμένου να συνδράμει αφενός στην καλύτερη προστασία και βελτίωση των υποβαθμισμένων δασικών οικοσυστημάτων των νησιών μας και αφετέρου στην ανάπτυξη γενικότερα του φιλοδασικού πνεύματος και της αυτοφυούς χλωρίδας θα διαθέσει για το 2016 σε ΟΤΑ, Σχολεία, Κοινωφελή ιδρύματα, Πολιτιστικούς, Φιλοδασικούς και λοιπούς συλλόγους, Δημόσιες Υπηρεσίες αλλά και πολίτες του Νομού, ορισμένο αριθμό δασικών δενδρυλλίων.

Η δωρεάν διάθεση φυτευτικού υλικού γίνετε για δάσωση, θάμνωση, δενδροφύτευση, δημιουργία δενδροστοιχιών δημοσίων, δημοτικών, κοινόχρηστων και ιδιωτικών χώρων για προστατευτικούς, αισθητικούς, τουριστικούς κλπ σκοπούς ή ακόμα για προστασία της άγριας πανίδας με δημιουργία δενδρωδών ή θαμνωδών σχηματισμών και φυσικών αγροφρακτών γύρω από τα όρια των αγρών. Τα είδη που θα διατεθούν και είναι κατάλληλα για την χλωρίδα της Μήλου είναι:

ΚΩΝΟΦΟΡΑ: Κυπαρίσσι, Άρκευθος (Φίδα) ,

ΠΛΑΤΥΦΥΛΛΑ: Αρμυρίκι, Πικροδάφνη, Σπάρτο, Χαρουπιά, Λυγαριά, Μηδική δενδρώδη, Αγγελική.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ: Δεντρολίβανο.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι της 18/01/2016.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση της επιτροπής περιβάλλοντος ή να απευθυνθούν στην τεχνική υπηρεσία του δήμου.

milosvoice.gr

Συμπληρωματικά:

Η διάθεση του φυτευτικού υλικού γίνεται κατόπιν έγκρισης της αίτησης των ενδιαφερομένων.

Η αίτηση υποβάλλεται στη διεύθυνση: Κλώνου και Κυπαρίσσου Στεφάνου 8 – Ερμούπολη, Σύρος ΤΚ 84100 FAX 22810 81651,τηλ. 22810 85509 & 82281

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων, τόσο για νομικά όσο και για φυσικά πρόσωπα, καθορίζεται η 20η-01-2016 πέραν της οποίας δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις.

Δείτε σχετικά: “Διάθεση δασικών δενδρυλλίων από τα δασικά φυτώρια Πάρου και Νάξου”



ΚατηγορίεςΠεριβάλλον

Tags: , ,

1 replies

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ :”ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ 31.1.2016.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    ΖΗΣΙΜΟΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
    Τ. 6974418098

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading