Ημερίδα: «Δάσος- Βιοπορισμός- Αναψυχή»

afisa

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας (Κ.Π.Ε.Μ.) στο πλαίσιο της πράξης «Δράσεις δια βίου μάθησης για το περιβάλλον και την αειφορία στις δεκατρείς (13) Περιφέρειες» το οποίο χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους οργανώνει ημερίδα με τίτλο:

«Δάσος- Βιοπορισμός- Αναψυχή»,

την Δευτέρα 18/01/2016 στις 1700 έως 2130. Η ημερίδα απευθύνεται στο ευρύ κοινό και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Μεταξουργείου Ν.Ιωνίας στο Βόλο.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συμμετοχής του Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Π.Ε. «Το Δάσος» που συντονίζει το Κ.Π.Ε. Μουζακίου.

Οι συμμετέχοντες της ημερίδας θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν τη διαχείριση του δασικού οικοσυστήματος από εισηγητές που μετέχουν ενεργά σε θέματα Δασικής Πράξης.

Βεβαίωση συμμετοχής θα χορηγηθεί στα άτομα που θα παρακολουθήσουν ανελλιπώς τις εργασίες της ημερίδας.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν στην ημερίδα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας στα εξής στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνα 24280-69040, fax: 24280-90010 και e-mail: mail@kpe-makrin.mag.sch.gr (αναγράφοντας στο θέμα του email τη λέξη: «Δάσος» και γράφοντας οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο).

Δελτίο Τύπου

ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣΚατηγορίεςΣυνέδρια - Ημερίδες

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: