Θέση εργασίας Δασολόγου – Περιβαλλοντολόγου ΠΕ στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

ergas

Το Ινστιτούτο Kτηνιατρικών Ερευνών του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, ενδιαφέρεται για την πρόσληψη ενός Δασολόγου – Περιβαλλοντολόγου ΠΕ με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, για τις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος «Νέα προσέγγιση πρόληψης της κοκκιδίωσης στα χοιρίδια».

 Αντικείμενο του έργου θα είναι:

  • Η διενέργεια βιοχημικών και παρασιτολογικών εξετάσεων σε συνθήκες εργαστηρίου που αφορούν τη μελέτη της σύστασης και των ιδιοτήτων φυτών που διατρέφονται τα ζώα.
  • Η διενέργεια παρασιτολογικών εξετάσεων για τη διάγνωση του παρασιτισμού στα ζώα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  1. Πτυχίο Δασολόγου -Περιβαλλοντολόγου απόφοιτο ΠΕ.
  2. Απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα σε ότι αφορά τη διενέργεια των εξετάσεων στη χρήση παρασιτολογικών δοκιμών και τεχνικών μελέτης των ιδιοτήτων των βιονεργών συστατικών των φυτών.
  3. Απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα σε ότι αφορά τη διενέργεια των εξετάσεων στη χρήση παρασιτολογικών τεχνικών και ειδικότερα σε αυτές που αφορούν την αναγνώριση και ταυτοποίηση παρασίτων.

Πρόσθετα προσόντα ο καλός χειρισμός της αγγλικής γλώσσας (το πρόγραμμα είναι διεθνής συνεργασία και απαιτεί συγγραφή εκθέσεων και εργασιών).

Απαραίτητη η γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η σύμβαση μίσθωσης έργου θα έχει διάρκεια 10 μήνες, από 01-03-2016 και έως 31-12-2016.

Η έδρα του θα είναι η Θεσσαλονίκη.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι και την 5η Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10 πμ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

elgo dimitra

 

 ΚατηγορίεςΑπασχόληση

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: