Στην επικήρυξη των λαθροϋλοτόμων που έκοψαν τέσσερα αιωνόβια πλατάνια στην Κοινότητα Πάδου Ναυπακτίας προχώρησε ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας και ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Ποδιωτών:
“Στην τοπική Κοινότητα Πόδου του Δήμου Ναυπακτίας, πλησίον της κεντρικής πλατείας του χωριού, άγνωστο άτομο ή άτομα προέβησαν σε παράνομη υλοτομία, τεσσάρων αιωνόβιων πλατάνων.
Ζητούμε από τους συμπολίτες μας, εάν γνωρίζουν οποιαδήποτε πληροφορία για το γεγονός αυτό, να ενημερώσουν άμεσα το Δασαρχείο ή το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου.
Μάλιστα, σε όποιον δώσει σημαντικές πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Ποδιωτών, προσφέρει αμοιβή ύψους 2.000 ευρώ.”
Ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Πόδου
Χαραλαμπόπουλος Πολύκαρπος
Ο Πρόεδρος Εκπολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Ποδιωτών
Παναγιωτόπουλος Γρηγόριος
Πηγή: aixmi-news.gr
ΚατηγορίεςΠεριβάλλον, Υλοτομίες
Απάντηση