Μια θέση εργασίας για Δασολόγο ή Γεωπόνο από τη Δ΄Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας

d_kose

Προκύρηξη θέσης εργασίας ορισμένου χρόνου (6 μηνών), με απασχόληση με σύμβαση έργου για πτυχιούχο Δασολογίας ή Γεωπονίας από την Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Η Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ελλάδας προκυρήσσει μια θέση εργασίας, ορισμένου χρόνου (6 μηνών), με απασχόληση με σύμβαση έργου για πτυχιούχο Δασολογίας ή Γεωπονίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι επιπλέον κάτοχοι Μεταπτυχιακού ή Διδακτορικού τίτλου στο γνωστικό αντικείμενο του επιστημονικού πεδίου της χωρικής ανάλυσης των φυσικών πόρων με εφαρμογή γεωστατικών μεθόδων.

Απαιτείται τουλάχιστον πενταετή εργασιακή εμπειρία στο ανωτέρω αντικείμενο. Τέλος οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ασχοληθεί επαγγελματικά ως επιστημονικοί συνεργάτες σε μελέτες εποπτείας της κατάστασης διατήρησης των ειδών ορνιθοπανίδας στην Ελλάδα και να έχουν εμπειρία στην παρουσίαση ανακοινώσεων σε επιστημονικά συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά.

Κατά την επιλογή των υποψηφίων θα συνεκτιμηθεί η πολύ καλή γνώση Αγγλικής ή Γαλλικής γλώσσας. Οι αιτήσεις καθώς και βιογραφικά των υποψηφίων, θα γίνονται δεκτά έως τις 18 Μαρτίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, στα γραφεία της Ομοσπονδίας Φωκίωνος 8 και Ερμού.
Αθήνα, 2-3-2016

Τηλ. 210 3231212 – 210 3232616

ΠροκύρηξηΚατηγορίεςΑπασχόληση

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: