Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Δ.Α.ΔΙ.Μ.Α.Θ.

ΕΔΑΔΙΜΑΘ

ΕΝΩΣΗ ΔΑΣΟΠΟΝΩΝ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
Ε.Δ.Α.ΔΙ.ΜΑ.Θ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26-2-2016 στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στη Θεσσαλονίκη, η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Δ.Α.ΔΙ.Μ.Α.Θ., κατά την οποία ενημερώθηκαν τα μέλη του από τον Πρόεδρο για τις τρέχουσες εξελίξεις στον κλάδο.

Στη συνέχεια, συζητήθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης προβλημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και ελήφθησαν αποφάσεις για τον τρόπο δράσης του Δ.Σ.

Ανταλλάχτηκαν απόψεις και μέσα από έναν πλούσιο διάλογο αποφασίστηκε η μεταφορά συγκεκριμένων θεμάτων, όπως αυτά τέθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ., προς συζήτηση στο προσεχές Δ.Σ. της Ο.Δ.Ε.Δ.Υ.

Επίσης πραγματοποιήθηκε ολιγόλεπτη άτυπη συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Γενικό Διευθυντή Δασών κ. Φραγκισκάκη Νικήτα, ο οποίος μας ενημέρωσε για τις επικείμενες αλλαγές στη δομή της Δημόσιας Διοίκησης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα επιδιώξει μέσα από ανοικτές συνεδριάσεις σε Δασαρχεία, να έρθει σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους, επιδιώκοντας την άμεση συμμετοχή τους στη λειτουργία της Ένωσης.

Καλούμε τους συναδέλφους Δασοπόνους να συσπειρωθούν στην Ένωσή μας, να συμμετέχουν σε κάθε κάλεσμά μας και να συμβάλλουν με ιδέες και προτάσεις στην προώθηση των αιτημάτων μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος – Δημ. Ζιάνης

Η Γεν. Γραμματέας – Έλενα ΝίκουΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: