Ζώνες εκγύμνασης κυνηγετικών σκύλων στο ν. Ρεθύμνης

lagoskula

Η Διεύθυνση Δασών Ρεθύμνου με την 2063/22-04-2003 απόφασή της είχε καθορίσει τρεις (3) εκτάσεις στο Νομό Ρεθύμνης ειδικά για την εκγύμναση των κυνηγετικών σκύλων. Οι ζώνες αυτές βρίσκονται σε επιλεγμένες για το σκοπό περιοχές και είναι αποκλειστικά οι μόνες περιοχές εντός του Νομού Ρεθύμνης όπου επιτρέπεται η εκγύμναση των κυνηγετικών σκύλων.

Σε συνέχεια αυτής της απόφασης και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες επί των ορίων ή της ακριβούς θέσης των εκτάσεων, η Δ/νση Δασών Ρεθύμνου προχώρησε στην επικαιροποίηση των ορίων των εκτάσεων αυτών και στην τοποθέτησή τους επί σταθερών σημείων στο έδαφος (οδικό δίκτυο, βάσεις πρανών και ρέματα). Τα σχήματα που προέκυψαν είναι διαθέσιμα σε όποιον ενδιαφέρεται, στους υπερσυνδέσμους που παρατίθενται παρακάτω καθώς και στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης (www.apdkritis.gov.gr)

Με το παρόν δελτίο τύπου θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι η Διεύθυνση Δασών Ρεθύμνης με το προσωπικό της θα διενεργεί εντατικούς ελέγχους στο σύνολο του νομού για να διαπιστωθεί η τήρηση των κανόνων ευζωίας που προβλέπονται στο Ν. 4039/2012 (ΦΕΚ Α’ 15/2-2-2012) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν. 4235/2014 (ΦΕΚ Α’ 32/11-2-2014).

Δελτίο Τύπου
Διεύθυνση Δασών Ρεθύμνης

 

lagoskula

 ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Θήρα

Tags: , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: