Πιέσεις στον Τσιρώνη για το κυνήγι

b

Οι εκπρόσωποι των κυνηγετικών οργανώσεων προσπαθούν με κάθε τρόπο να ασκήσουν πιέσεις στον αρμόδιο για το κυνήγι αναπ. υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Τσιρώνη, προκειμένου να μην υπάρξουν αλλαγές στο υφιστάμενο καθεστώς.

Μετά την αποχώρηση της Κ.Σ.Ε. από τις εργασίες του Εθνικού Διαλόγου για το Κυνήγι (ΕΔΩ) και την πληθώρα πανομοιότυπων ανακοινώσεων δημοτικών συμβουλίων Ο.Τ.Α., που τάσσονται υπέρ των θέσεων των κυνηγών για διατήρηση του υφιστάμενου νομικού και διοικητικού καθεστώτος, ο κ. Τσιρώνης «τα ‘κουσε» και σε συνάντηση εργασίας Δημάρχων και φορέων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος (Δ´ ΚΟΣΕ), ο πρόεδρος της κ. Νίκος Σταθόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ευάγγελος Δράκος, πήραν μέρος σε συνάντηση εργασίας Δημάρχων και φορέων με τον Αναπληρωτή Υπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Τσιρώνη, έπειτα από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, Κώστα Μπακογιάννη.

«Ο πρόεδρος της Δ´ ΚΟΣΕ κ. Σταθόπουλος στην τοποθέτηση του έθεσε στον Αν. Υπουργό, αλλά και στους άλλους παραβρισκόμενους τον έντονο προβληματισμό των 200.000 κυνηγών για το τι μέλλει γενέσθαι, σχετικά με ζητήματα αιχμής που αφορούν το κυνήγι και τους χειρισμούς του κ. Τσιρώνη.

»Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κατ’ ιδίαν συνάντηση του προέδρου της Δ’ ΚΟΣΕ με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος,  ο κ. Μπακογιάννης έδειξε ότι έχει πλήρη γνώση των κυνηγετικών δρώμενων και δήλωσε συμπαράστασης του έργου των κυνηγετικών οργανώσεων προς όφελος του περιβάλλοντος και της περιφερειακής ανάπτυξης».ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: