Κύπρος: Χάρτες και ανανεώσεις αδειών κυνηγίου 2016 – 2017

xartis_kunigiou

Η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας της Κύπρου, με σημερινή της ανακοίνωση, κάνει γνωστό ότι οι χάρτες κυνηγίου για την περίοδο 2016 – 2017 έχουν ήδη δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας ενώ από το μεσημέρι θα βρίσκονται και σε όλα τα επαρχιακά γραφεία σε έντυπη μορφή.
Κατεβάστε το αρχείο Acrobat Χάρτης κυνηγίου λαγού 2016.pdf
Κατεβάστε το αρχείο Acrobat Χάρτης κυνηγίου τσίχλας 2017 και λαγού 2016.pdf
Κατεβάστε το αρχείο Acrobat Χάρτης κυνηγίου φάσας 2016.pdf

Σημειώνεται ακόμα ότι η ανανέωση αδειών κυνηγίου για την περίοδο 2016 – 2017 έχει αρχίσει από τις 30/7/2016. Η κυνηγετική περίοδος στη Κύπρο αρχίζει την 21η Αυγούστου 2016 και οι κυνηγοί της Κύπρου μπορούν από τις 30 Ιουλίου να ανανεώσουν την άδεια κυνηγιού τους.

Το έχουμε ξαναγράψει και σε άλλη ανάρτηση αλλά θα το επαναλάβουμε κι εδώ ότι στην Κύπρο η έκδοση των αδειών θήρας πραγματοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Οι Κύπριοι κυνηγοί έχουν την δυνατότητα από τον υπολογιστή τους, όπως πληρώνουν τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος ή όπως ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας του κινητού τηλεφώνου, να ανανεώσουν και την άδεια κυνηγιού. Επίσης, μέσω αυτής της απλής διαδικασίας, ο κάθε κυνηγός μπορεί να επιλέξει τον κυνηγετικό σύλλογο που θα ενισχύσει με ποσό που περιλαμβάνεται στη τιμή της άδειας θήρας. Έτσι, δίνεται η επιλογή να ενισχύονται περισσότερο οι κυνηγετικοί σύλλογοι που παρουσιάζουν σημαντικό φιλοθηραματικό έργο και οι περιοχές που δέχονται αυξημένη κυνηγετική πίεση.

adeies_thiras_kupros

 ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

%d